Salvador Cot | Actualitzat el 21/12/2011 a les 23:59h

La Secció Femenina ocupa Madrid

Cada cop és una mica més estrambòtic mantenir que la societat catalana, a través dels seus representants polítics, algun dia podrà arribar a un acord just i satisfactori amb Espanya. Els fracassos de Cambó, Macià, Companys, Pujol i Maragall no són una suma de desencontres conjunturals, sinó la constatació de la mateixa impossibilitat amb la qual també toparà Artur Mas. És el Madrid sempre en crisi, el Madrid sempre enrocat.

I Espanya, en gran part, és Madrid. Avui dia, la capital de l'Estat és la ciutat d'Esperanza Aguirre i Ana Botella, un lloc intel·lectualment inhòspit, malalt de nacionalisme i entestat a recuperar aquella antiga identitat nacionalcatòlica que, al capdavall, sempre ha estat hegemònica en els passadissos dels poders de l'Estat.

Ja sé que hi ha altres madrilenys, gent que no s'hi assembla gens. Però cal fer l'exercici d'imaginar-se la cara de Botella i Aguirre escoltant els arguments del pacte fiscal català... La Secció Femenina només les va preparar per fer donatius el dia del Domund, res més enllà.

COMENTARIS

+3
-0
Son del PP, però.......
Indigeta, 22/12/2011 a les 18:15
El Sr. Milian Mestre pot ser tant del PP com vulgui (si és que encara ho és), però dona gust sentir-lo parlar.

Potser per aixó fa molt de temps que ha estat totalment marginat al si del partit.

Un altre del PP que tenen marginat, és un dels pares de la constitució del 78, en Miguel Herrero y Rodríguez de Miñón, que no es cansa de proclamar a tort i a dret que el tracte que es dona actualment a Catalunya no és el previst a la constitució. Segurament per aixó el marginen.
+2
-1
Podem. Volem?
pepet grill, 22/12/2011 a les 18:05
al d'abaix. No. Cal sempre saber què pensa l'enemic. Mira el que dic: l'ENEMIC.
La cadena és enemiga de Catalunya i dels catalans, tertulians inclosos.
Però quan en Milián va obrir la boca... ningú el va desmentir. I ho saben perfectament.
Però el problema no és que aquesta gnet ho sàpiga... el problema és que els catalans i especialment, els 62 diputats de cyu i el president de la Generalitat NO VOLEN. És així de simple.

Cal voluntat política i sembla que no n'hi ha, ans al contrari. A passar pel camí del pedregar i això és el que et fa refleixonar... i preguntar-te: que som imbècils els catalans o què? A què esperen? Ho tenim a tocar i la "catsa" política no dóna el pas? Si és ben senzill!!! Si tots ho sabem. Nosaltres, ells, els de més enllà.... A què carai esperem!!!?

Podem ser INDEPENDENTS i resulta que el que es fa és una altra vegada el peix-al-covisme i la geometra variable. Per a què?

PODEM SER INDEPENDENTS. LA QÜESTIÓ ÉS: VOLEM?
+3
-2
Al "tertulians escollits"
Anònim, 22/12/2011 a les 17:37
Atès que tots els nacionalistes veuen Intereconomia, ja es pot tancar TV3. Estalviarem molts cuartos.
+2
-1
tertulians escollits
Anònim, 22/12/2011 a les 16:43
Efectivament ho vaig veure: Com tots els tertulians, des del Mario Conde fins el darrer pilota tots ens trituraven i esmicolaven la nostra Catalunya !!!, vaig pensar, però... ¿que fa aqui el Sr. Milian en mig d'aquesta caverna?, i no... no us perdeu el joc de Doña Alicia quan li toca, o el del Sr. Rivera quan pot ficar'hi el nas.
+7
-2
d'INDEPENDÈNCIA...
pepet grill, 22/12/2011 a les 15:36
L'altre dia vaig posar, uns minuts, una cadena de tv espanyola-espanyolista. Concretament una tertúlia d'aquelles que fa o hauria de fer vomitar a tot català. Fins aquí el context.
Anem al gra. En aquesta tertúlia hi havia assegut a la taula un del habituals peperos dits catalans, el senyor en qüestió era en manuel Milián Mestre, reconegut fraguista i membre o ex-membre del pp a Catalunya.
Doncs aquest senyor va explicar amb tota la rotunditat possible que a la Constitució espanyola hi figura el terme NACIONALITATS i regions.
El terme NACIONALITAT, va argumentar, era sinònim de NACIÓ, ja que un ministre de l'època li va fer buscar no sé quins articles en els quals es posava de manifest que eren expressions sinònimes, i que per tant, si el PARLAMENT DE CATALUNYA votés i aprovés la DECLARACIÓ UNILATERAL D'INDEPENDÈNCIA, no hi hauria Tribunal Internacional que ho pogués impedir. Així de clar i així de simple.
La taula va emmudir. Muts. Inclosos els més fatxes.
No van articular paraula. Així que, el cacarejat l'article 8 on diu que si l'exèrcit espanyol patatim i patatam... RES DE RES. Repeteixo: RES DE RES.
A casa vaig comentar: molt bé, a què esperem? I la resposta és lògica: no hi ha voluntat política per fer-ho. I per acabar, pregunto: qui té la majoria a la Cambra Nacional? Vosaltres mateixos podeu respondre...
+3
-9
Uuups, lapsus!
Anònim, 22/12/2011 a les 15:10
"un lloc intel·lectualment inhòspit, malalt de nacionalisme"

Segur que et refereixes a Madrid, Salva?
+8
-2
Les noies són guerreres
Anònim, 22/12/2011 a les 13:12
En una de les no gaire freqüents expressions encertades del futoboler, va dir que la diferència entre Catalunya i la Comunitat de Madrid és que l'una és una nació i l'altra una circumscripció administrativa.

Cosa que no impedeix que tingui un pressupost formidable, ràdios i televisions públiques i subvencionades, i que faci, sota l'actual presidència, la política de la catalanofòbia, donant tramussos alx ximpanzès catalano-dimitits i exhibint-los pornogràficament ens escenaris, platós i amb micròfons i pàgines pagades pel contribuent.

+11
-4
la merd@ goberna madrit
antimadrit, 22/12/2011 a les 11:24
El pais enemic, te 2 autentiques tifes d'alcaldessa i de presidenta . El partit franquista enemic de Catalunya utilitza a aquets excrements humans per iniciar guerres comtra Catalunya i Euskadi. Dones que haurien d'estar fregant o planxant les trobem a poltrones, son nomes titelles de l'ultradreta
+5
-7
No serà vosté un progre oi?
Arnau Mir de Tost, 22/12/2011 a les 11:19
Mai li he llegit un escrit similar de la pintoresca secció femenina paritaria de les ministres zapateras.

Mira que si resultes que al final, vosté és un "progre"!.
+9
-1
Ja en fa de temps!!
Català , 22/12/2011 a les 11:12
La "sección femenina" ja fa temps que ocupa Madrid.

O no son de la "sección femenina" les innombrables i abundantìssimes tòtiles paritàries dels "gobiernos" de'n Zp?.

+7
-3
Presons pel catalans
Aneto, 22/12/2011 a les 11:08
L'imperi sempre guanya per que te el poder,els catalans som rucs per no aprendre les lliçon de l'història dels darrer 300 anys. El Govern és doblement ruc en donar oportunitats d'entesa un cop més i seguir enganyant el poble.L'actual crisi ha fet aflorar l'espoli que dura tota la vida, es a dir, espanya ENS ROBA, i ens seguirá robant in secula seculorum. Sols els catalans podem evitar-ho, fent construir a castella preson preparedes per tots els catalans quan esclati la revolta.
+6
-20
Ets un mal COTilla
Ot de caldes, 22/12/2011 a les 10:43
Aquest comentari ha estat amagat pels lectors. Fes clic per veure el comentari.
+5
-11
per l'Asna Sistrells
Anònim, 22/12/2011 a les 09:31
Quan has vis tu la declaració de l'expresident del govern d'Espanya, José María Aznar i la seva esposa Ana Botella?
+28
-6
Castella sí que existeix.
A. Nònim, 22/12/2011 a les 08:52
ELS CATALANS NO SOM CASTELLANS.

Intentar destruir una nació és un crim.

Les persones que volen destruir la nació catalana són unes persones criminals.

FERMESA CONTRA EL MAL.

EL PECAT NO FA VACANCES.

CATALÀ SEMPRE.

INDEPENDÈNCIA O MORT.

CONFLICTE A FONS.

RESPECTE!
+7
-31
estar segur?
Anònim, 22/12/2011 a les 08:28
Aquest comentari ha estat amagat pels lectors. Fes clic per veure el comentari.
+6
-32
Enferma de nacionalismo?
Anònim, 22/12/2011 a les 08:18
Aquest comentari ha estat amagat pels lectors. Fes clic per veure el comentari.
+16
-14
La dona endollada.
Anna Sistrells, 22/12/2011 a les 08:14
Això de compartir sous oficials s´ha posat de moda. En Montilla i sa dona, en Saura i la Imma Mayol, l´Ansar i la Botella, ..... i després fan la declaració de la renda i resulta que el matrimoni no té patrimoni.
+7
-30
Pensaments intercanviables
Anònim, 22/12/2011 a les 08:10
Aquest comentari ha estat amagat pels lectors. Fes clic per veure el comentari.
+7
-15
En canvi, al govern, torna l'home
Jacques, 22/12/2011 a les 06:41
Per sort, de dotze, vuit són homes ben "machotes" i només quatre dones, tot i que amb sentit de culpa per part del president, que beneficia a la senyora Soraya que compensa amb la vicepresidència i plaça de portaveu.

Però ens hem alliberat dels galliners multicolors del ZP, alabat siga Déu. Vestits i corbates grisos o de colors foscos, i endavant, sisplau.
+17
-21
CyU
Miquel44, 22/12/2011 a les 00:37
Doncs això és CiU (i Esquerra, qui en va esdevenir una mala còpia): sempre donant noves oportunitats a Espanya perquè és més còmode que no pas plantar-se i abandonar la vida regalada de la política. Qui dia passa, any empeny, i en Mas i en Puigcercós un dia més a prop de la jubilació.

FEU EL VOSTRE COMENTARI



Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

educaweb.cat


- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: