Redacció Osona.com | Actualitzat el 14/12/2011 a les 08:21h

Un cotxe bolca al mig de Vic per córrer massa

El conductor dóna positiu en el control de substàncies psicotròpiques.

Jordi L.V., veí de Tona, va bolcar el seu vehicle al mig de Vic a causa d’un excés de velocitat. L’accident va tenir lloc a la rotonda del carrer Dr. Junyent, la nit del passat diumenge, a les 23:26 hores, segons informa la Guàrdia Urbana. El conductor i el seu acompanyant van resultar ferits lleus i van ser atesos al mateix lloc pels serveis sanitaris.

Tot seguit, la Guàrdia Urbana va procedir al control d’alcoholèmia, on Jordi L.V. va donar negatiu, i al de substàncies psicotròpiques (drogues fetes amb productes químics), on va donar positiu. Per aquest motiu, es van instruir diligències judicials contra Jordi L.V. per un presumpte delicte contra la seguretat del trànsit i, a més, per un presumpte delicte de desobediència i resistència als agents de l’autoritat.

Navega per les etiquetes

trànsitalcoholèmia

COMENTARIS

+5
-5
i van.....
un, 14/12/2011 a les 12:20
Unaltre mes. I a la rotonda del carrer Junyent. Just on fa unes setmanes, unaltre noi va atropellar a una dona, i la va deixar en coma. Fins que no hi hagi més ma dura contra aquesta colla de brètols, això no tindrà remei. I el fotut, és que no s'aplicarà mai, més duresa contra això. No interessa políticament. Les autoscoles, els venedors de cotxes, els empresaris de la nit, els dels bars, etc, són massa poderosos, per estossegar-los al clatell. I mentrestant, els joves d'avui en dia (alguns, no tots, afortunadament), es seguiran fotent fins al cul d'alcohol i drogues. I tot seguit, confondràn el capó del seu cotxet, amb la punta del seu penis.
+5
-0
a l'u...
Anònim, 15/12/2011 a les 09:58
a veure si la culpa la tindrà les autoescoles,, els empressaris de la nit o fins i tot el que et ven el cotxe...quins nossos! que hagin de pagar els altres per les accions d'una persona... si per tu fos, encara aniriem amb burro, no????

quins nassos!

FEU EL VOSTRE COMENTARI


Aquest comentari quedarà pendent d'aprovació per part de l'administrador del web. Si voleu que el vostre comentari es publiqui de forma instantània i sense passar control previ, heu d'estar registrats. Podeu registrar-vos fent clic aqui

Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Edicions locals
Predicció Vic
dijous
-1°C  17°C
divendres
3°C  14°C
dissabte
1°C  12°C
Enquesta
Com han anat els lots de Nadal?
      Vots emesos: 7
educaweb.cat
Galeries de fotos
Vés a: Recordes aquell Nadal...

Recordes aquell Nadal...

Recull de galeries de fotos de les festes 2002-2011 (a dins de la notícia).

Arxiu històric
Humor
Vés a: Un caganer de Taradell

Un caganer de Taradell

Nova entrega d'humor d'en Mandanga (imatge ampliada a dins de la notícia).



- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: