Redacció Osona.com | Actualitzat el 22/12/2011 a les 10:24h

Un cinquè premi molt repartit deixa 120.000 € a Vic i Tona

A les dues administracions s'ha venut una sèrie del número 3.643 (6.000 euros per dècim) de la loteria de Nadal. La Grossa, el 58.268, ha estat molt matiner i se n'ha anat íntegrament a un petit municipi d'Osca.

Àngel Isern penjant el cartell amb el número premiat. Foto: Adrià Costa

A primera hora del matí ja ha caigut un premi de la Grossa de Nadal a Vic i Tona, en concret, el cinquè, amb el número 3.643. No es tracta d’una gran quantitat de diners, ja que el número ha estat molt repartit i ha tocat a moltes poblacions. El premi per dècim són 6.000 euros, un milió de les antigues pessetes. En total, a les dues poblacions s'han venut dues sèries, totes a finestreta, per tant, s'han repartit 120.000 euros.

A Vic, ha anat a parar a l’administració de loteria del carrer Verdaguer, número 2, just a l’entrada de la plaça Major, on s’ha venut una sèrie de 10 dècims (60.000 euros). Àngel Isern, el propietari de l’administració, ha assegurat a Osona.com que s’han venut tots els dècims però que no té clar on poden haver anat a parar.

Pel que fa a Tona, l’administració agraciada ha estat la del carrer Barcelona, 53. Aquí també s'ha venut una sèrie del número premiat (60.000 euros). Maria Vall•llovera, responsable de l’establiment, es mostrava molt satisfeta perquè és la primera vegada que donen un premi per Nadal. Tampoc sap qui són els guanyadors, ja que els dècims s'han venut a finestreta.

La Grossa de Nadal d’enguany, en número  58.268, ha estat molt matiner i ha caigut íntegrament a un petit municipi d’Osca. La resta de grans premis han donat l'esquena a Catalunya, on s'han quedat molt pocs diners.

Més informació de la Grossa de Nadal, des de Nació Digital




La Grossa de Nadal.

Navega per les etiquetes

sortloteriaNadalgrossa

FEU EL VOSTRE COMENTARI


Aquest comentari quedarà pendent d'aprovació per part de l'administrador del web. Si voleu que el vostre comentari es publiqui de forma instantània i sense passar control previ, heu d'estar registrats. Podeu registrar-vos fent clic aqui

Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Edicions locals
Predicció Vic
dijous
-1°C  17°C
divendres
3°C  14°C
dissabte
1°C  12°C
Enquesta
Com han anat els lots de Nadal?
      Vots emesos: 7
educaweb.cat
Galeries de fotos
Vés a: Recordes aquell Nadal...

Recordes aquell Nadal...

Recull de galeries de fotos de les festes 2002-2011 (a dins de la notícia).

Arxiu històric
Humor
Vés a: Un caganer de Taradell

Un caganer de Taradell

Nova entrega d'humor d'en Mandanga (imatge ampliada a dins de la notícia).



- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: