Diumenge, 25 de desembre de 2011 | 12:30
Vostè es troba a: Inici > L'opinió de l'editor >

BON NADAL

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Manuel Fernando González
BON NADAL
Manuel Fernando González
23/12/2011 18:18
Estimats lectors.

En nom de totes les meves companyes i companys del diari del que formo part, els desitjo pau i prosperitat en aquests dies tan assenyalats. Com Vostès, nosaltres formem part del Club dels afectats per les retallades del Govern. En el nostre cas, perquè fem un periodisme heterodox que es proposa defensar els interessos dels governats i no els dels governants, que es cabregen i arriben fins i tot a la prevaricació publicitària per consumar el seu assetjament i ¿enderrocament? Com aquestes són jornades per als records, els explico un dels meus: Un dia, sent Fraga President de la Xunta va cridar al meu amic el gran Isaac Díaz Pardo per dir-li que li havia concedit la medalla Castelao i li va preguntar si necessitava alguna cosa d'ell. El fundador de Sargadelos i protector de tants catalans antifranquistes li va contestar: Solament que em permeti prendre el sol, Senyor President.

Treballar i deixar que el sol t'escalfi la cara és el nostre únic desig per a l'any que ve. Un desig difícil de complir si has triat la professió de periodista. Aquest dijous, els meus companys d'ADN es van anar al carrer tres dies abans que entrés el Nadal. El seu patró, l'editor Lara, acabava de comprar una altra televisió, la Sexta, de la qual començarà a fer fora a tota la gent que li sobri. Els periodistes som una espècie en vies d'extinció. Per això, els preguem que si coneixen a algú que té mitjans econòmics per fer-ho, animin-lo a fer en aquests Nadals una bona acció: "apadrini a un periodista"; perquè, si nosaltres desapareixem, ¿qui els va a defensar a Vostès, encara que sigui amb malaptesa?

Mentrestant, siguin feliços i gaudeixin amb els seus d'aquestes festes.

¡Bon Nadal!


Manuel Fernando González
Editor i Director
www.pressdigital.es
www.catalunyapress.cat
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1