Diumenge, 25 de desembre de 2011 | 12:41
Vostè es troba a: Inici > Esports >

El Barça jugarà amb l'Osasuna en vuitens de Copa

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Si Madrid i Barça passen hi haurà clàssic a quarts
El Barça jugarà amb l'Osasuna en vuitens de Copa
23/12/2011
osasuna
El sorteig de la Copa del Rei va oferir interessants emparellaments en els vuitens de final i també va confirmar que no es podrà repetir la final de l'any passat en què el Reial Madrid va superar (1-0) al Barça a València, ja que tots dos es veurien les cares a quarts de final si superen abans en vuitens a Màlaga i l'Osasuna, respectivament.
Es tracta d'sorteig pur, era previsible que es produís algun duel important, i fins i tot va estar a prop un aparellament entre els dos grans a vuitens, ja que les seves eliminatòries van ser les últimes a sortir.

Miguel Pardeza, director esportiu de l'equip blanc, va extreure la bola del FC Barcelona i, amb només ja tres a la copa, l'audiència va respirar quan va sortir la de l'Osasuna, que, de tota manera, serà un adversari complicat, ja que els vermells són una de les revelacions de la Lliga BBVA, on ocupen una meritòria cinquena plaça.

No obstant això, el FC Barcelona surt com a favorit per estar a quarts, on jugaria amb el vencedor del duel entre el Reial Madrid i el Màlaga, també amb al·licients.

El vigent campió, que tanca al capdamunt 2011, començarà el nou any amb un duel d'altura al Santiago Bernabéu, on rebrà al seu extècnic, Manuel Pellegrini, ia altres vells coneguts i estimats com Fernando Hierro o Ruud van Nistelrooy.

De guanyar els dos grans les seves eliminatòries (4 i 11 de gener), la cita a quarts començaria al Santiago Bernabéu, amb el partit de tornada al Camp Nou en les següents setmanes de gener.

VALÈNCIA I SEVILLA EN LA MATEIXA PART DEL QUADRE QUE BARÇA I MADRID.

Però, abans de pensar en aquests duels de quarts, hi haurà un altre gran enfrontament a vuitens, un estel·lar València-Sevilla amb dos dels grans candidats a ocupar les places Champions. Els andalusos no travessen el seu millor moment i, als seus problemes esportius, s'uneixen les del president, José María del Nido, però tractaran de treure un resultat positiu a Mestalla i poder resoldre al Pizjuán.

El capritx del sorteig va voler que València i Sevilla estiguessin en el mateix costat del quadre de Reial Madrid i Barcelona de cara a les semifinals. Encara abans, el vencedor del duel entre els d'Emery i Marcelino haurà de jugar en un altre duel interessant al sempre incansable en la competició del KO Alcorcón o el Llevant, brillant quart classificat i que ve de remuntar davant el Deportivo.

L'altra part del quadre, però, té un, a priori, nivell inferior, amb només un duel de vuitens entre Primeres, el Reial Societat-Mallorca, el vencedor jugaria a quarts amb el vencedor de l'Athletic-Albacete, amb un hipotètic derbi basc a l'horitzó.

Finalment, els altres dos enfrontaments seran Mirandés-Racing i Còrdova-Espanyol, amb els guanyadors de les dues veient les cares a la recerca de les semifinals, que es jugaran les dues primeres setmanes de febrer.

Resultats del sorteig

Mirandés-Racing

Albacete-Athletic

Alcorcón-Aixequi

Còrdova-Espanyol

Reial Societat-Mallorca

València-Sevilla

FC Barcelona-Osasuna

Reial Madrid-Màlaga
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1