Q.S./ACN | Actualitzat el 25/12/2011 a les 11:27h

Un incendi en un pis de l'Hospitalet acaba amb la vida del seu inquilí

Tot indica que hauria mort per inhalació de fums

Un home de 34 anys ha mort aquest diumenge a la matinada en un incendi que s'ha declarat a casa seva, a l'Hospitalet de Llobregat (Barcelonès). Els fets s'han registrat a un quart de sis quan una dona ha alertat que veia sortir fum de sota la porta del seu veí, al segon pis d'un edifici situat a l'avinguda Vilanova, número 60, de la ciutat. Sis dotacions dels Bombers de la Generalitat s'han desplaçat fins al lloc del foc i un cop a dins de l'habitatge han trobat el propietari de la casa estès a terra, inconscient. La cuina ha quedat completament calcinada.

Els Bombers han trobat la víctima estirada al passadís que condueix al saló. Tot i que dues unitats del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) han intentat reanimar l'home, no han pogut fer res per salvar-li la vida.

Els Mossos d'Esquadra investigaran les circumstàncies de la mort per constatar si l'home hauria mort a causa d'una intoxicació per inhalació de fum, ja que el seu cos no presentava cap mena d'afectació per les flames.

Els Bombers han extingit l'incendi a tres quarts de sis de matí, han ventilat tota la casa i l'escala del bloc, que té quatre plantes i vuit habitatges. Han donat per finalitzat el servei a dos quarts de set del matí.

Navega per les etiquetes

incendi

FEU EL VOSTRE COMENTARI



Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

educaweb.cat


- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: