Dimarts, 27 de desembre de 2011 | 12:35
Vostè es troba a: Inici > Política >

Silvio Berlusconi canta les seves penes

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
'Il Cavaliere' edita un nou disc
Silvio Berlusconi canta les seves penes
23/11/2011 11:16
9berlusconi
EuropaPress.- Dues setmanes ha trigat Silvio Berlusconi, des de la seva dimissió com a President del Consell de Ministres d'Itàlia, a buscar-se una nova distracció. 'Il Cavaliere' ha posat a la venda el seu quart disc, titulat El veritable amor i realitzat en col·laboració amb el compositor Mariano Apicella.
El disc conté onze cançons compostes en els dos últims anys "a cavall entre Arcore i Sardenya", segons ha declarat Apicella, qui ha explicat que ell "fa la música" i Berlusconi "la lletra".

A més, Apicella ha indicat en una entrevista concedida al diari Corregués della Sera que el nou disc de l'Il Cavaliere contindrà "ritmes napolitans, però també una samba i un ball grec".

Entre els títols que conté el disc estan Si s'acabés el món, No ho sabràs més, No t'adonaràs i Estic morint. Les cançons, cantades per Apicella, han estat escrites per Il Cavaliere.

Apicella i Berlusconi han realitzat junts dos discos més, un titulat Millor una cançó, que va sortir en 2003, i un altre titulat L'últim amor que va sortir a la venda en el mes de novembre de 2006.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1