Dimarts, 27 de desembre de 2011 | 12:56
Vostè es troba a: Inici > RSC >

Vichy Catalán felicita els treballadors de Cacaolat per salvar els llocs de treball

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Agraeix el suport que ha rebut en tot el procés de compra
Vichy Catalán felicita els treballadors de Cacaolat per salvar els llocs de treball
09/11/2011 21:49
NOVA AMPOLLA DE VICHY
Vichy Catalán, que ha lluitat fins el darrer moment per l'adquisició de Cacaolat presentant una important oferta econòmica i industrial, ha volgut “felicitar a l'aliança d'empreses que a partir d'ara regiran els destins de la històrica marca de batuts, que de ben segur tornarà a ocupar el lloc que li correspon en el mercat”.
Vichy Catalán també vol felicitar al jutjat que ha supervisat el procediment concursal de Cacaolat i al seu magistrat titular, que “ha tutelat tot el procés de forma impecable”. Vichy Catalán vol fer extensiva aquesta felicitació als treballadors de Cacaolat, que amb el final d'aquest procés “mantenen l'ocupació i acaben amb molts anys de patiment i incertesa”.

Així mateix, Vichy Catalán vol agrair públicament tot el suport que ha rebut durant els darrers mesos dels seus propis treballadors i d'innumerables empreses, associacions, entitats, institucions i particulars –començant per en Josep Viader, de la família fundadora de Cacaolat– que en tot moment han cregut que “la nostra oferta per adquirir Cacaolat i redreçar la seva situació era la més coherent i realista i més que suficient, en termes econòmics, per garantir la viabilitat de l'empresa i el futur dels seus treballadors”.

Prova de que l'oferta de Vichy Catalán era molt ferma i seriosa és que finalment els competidors en la cursa per adquirir Cacaolat “han hagut de sumar esforços per emular la nostra proposta”. Des d'un primer moment, Vichy Catalán va plantejar la compra de la unitat productiva de Cacaolat des d'una doble vessant, econòmica i social, doncs per superar la crisi de la companyia calia conjuminar els interessos industrials, els dels treballadors i els dels consumidors. Malgrat el resultat final, “hem sigut fidels a aquest plantejament fins la conclusió del concurs, i per tant cal extreure una lectura positiva de tot plegat, en el benentès de que en tot moment hem intentat fer el millor per ajudar a Cacaolat a sortir de l'atzucac on es troba immersa”, assegura l’empresa en un comunicat.

Tot i no guanyar finalment el concurs de creditors de Cacaolat, a Vichy Catalán “estem molt orgullosos de com hem actuat, el procés ens ha fet més forts i ha renovat la nostra il•lusió per continuar fent les coses ben fetes”, finalitzen.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1