Dimarts, 27 de desembre de 2011 | 12:34
Vostè es troba a: Inici > Esports >

"From Spain… Ricky Rubio"

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Il·lusionant debut de Ricky, amb assistències de fantasia
"From Spain… Ricky Rubio"
27/12/2011 09:28
Ricky Rubio posant amb Minnesota
P. Alegre.- "From Spain… Ricky Rubio" –va sonar pels altaveus del Target Center-, i els aficionats de Minnesota van començar a gaudir. El jugador del Masnou il·lusiona als EUA i seva és l'assistència de la nit a la NBA. El debut, amb diverses passades de fantasia, va ser espatllat pels Thunder d'Ibaka, però per als aficionats dels Timberwolves Ricky ja és una realitat esperançadora.
Ricky va sortir des de la banqueta, però va estar el base que va acabar jugant els minuts decisius, en els quals fins i tot va arribar a assumir responsabilitats, amb dues canastres en els últims cinc minuts. El base espanyol va signar uns brillants 6 punts, 5 rebots i 6 assistències, sense perdre ni una sola vegada la pilota i amb diverses passades que van fer aixecar als aficionats de les seves butaques.

L'impacte de l'espanyol és tal que el vídeo-resumen del partit de la web de la NBA se centra en el seu debut i les seves jugades. Malgrat això, els Oklahoma Thunder es van imposar gràcies als 33 punts de Kevin Durant, que va estar ben secundat per Westbrook, amb 28 punts, i l'espanyol Ibaka, que es va quedar en 6 punts i 6 rebots.

De la resta d'espanyols en la NBA, destaca la victòria dels Toronto Raptors (96-104 davant els Cleveland Cavaliers), amb 15 punts i 11 assistències de José Manuel Calderón, i dels Denver Nuggets, amb un discret Rudy Fernández en el seu debut, 8 punts però només un triple encertat de set tirs  (115-93 davant els campions Dallas Mavericks).

Derrotes dels germans Gasol

Els rumors de traspassos i els problemes de Kobe Bryant amb el seu divorci semblen que estan afectant als Lakers en aquest inici de campanya, en el qual ja acumulen dues derrotes consecutives. Les crítiques dels aficionats de LA estan sent especialment dures am Gasol i el mateix ‘Magic' Johnson va declarar durant la retransmissió del partit contra els Kings que si depengués d'ell traspassaria a Pau i Bynum per Howard.

Els Lakers han caigut aquesta nit davant Sacramento per 100-91, amb 15 punts i 9 rebots de l'espanyol. Kobe Bryant va liderar als angelins amb 29 punts, però amb dolents percentatges de tir. Al davant, Thornton i Evans es van combinar per sumar 47 punts.

San Antonio, per la seva banda, va consumar la venjança davant els Memphis de Marc Gasol, que els van eliminar en els passats playoffs. El menor dels Gasol va aportar 13 punts i sis rebots, insuficients davant els 24 punts de l'argentí Manu Ginobili (95-82).
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1