Dimarts, 27 de desembre de 2011 | 12:38
Vostè es troba a: Inici > Comunicació >

Prisa refinancia el seu deute financer

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Deu diners a 35 bancs
Prisa refinancia el seu deute financer
27/12/2011 10:30
9elpais
Prisa ha signat el refinançament de tot el seu deute amb un total de trenta-cinc bancs, la qual cosa suposa un suport al procés de transformació de la companyia, segons ha informat el grup a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV), encara que podria veure's obligat a vendre actius.
La companyia preveu culminar el procés en els propers dies, una vegada que alguna de les entitats creditores estrangeres remeti els poders originals, la qual cosa no ha pogut formalitzar-se encara per ser festiu dilluns i dimarts a Regne Unit.

Amb la signatura d'aquest procés s'engeguen els mecanismes de conversió de warrants per part de Timón, soci de referència de prisa, Martin Franklin i Nicolas Berggruen, que subscriuran així noves accions de la societat per import de 150 milions d'euros, a un preu de dos euros per acció.

"La flexibilitat financera proporcionada per la nova estructura permetrà prisa concentrar-se en el desenvolupament dels seus negocis i en el procés de transformació en el qual es troba immersa, amb especial èmfasi en les tecnologies digitals", va subratllar la companyia.

Prisa tenia problemes amb un parell de petites entitats, que volien rebre els diners que se'ls deu, però finalment ha arribat a un acord amb tots els seus creditors, encara que algunes fonts consultades per El Confidencial apunten al fet que a canvi el grup s'ha compromès a una sèrie d'obligacions, entre les quals estaria vendre patrimoni.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1