Dimarts, 27 de desembre de 2011 | 12:55
Vostè es troba a: Inici > Política >

El Rei mostra preocupació pel dany que el 'cas Urdangarin' fa a la Corona

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Li preocupa la desconfiança de l'opinió pública
El Rei mostra preocupació pel dany que el 'cas Urdangarin' fa a la Corona
Política 25/12/2011 13:47
El rei Juan Carlos ha aprofitat la seva intervenció de Nit Bona per recordar que "la justícia és igual per tots" i que "les conductes censurables han de ser sancionades".
reyoperacion
És en aquest sentit que va afirmar "necessitem rigor, serietat i exemplaritat en tots els sentits. Tots, sobretot les persones amb responsabilitats públiques, tenim el deure observar un comportament adequat, un comportament exemplar. Quan es produeixen conductes irregulars que no s'ajusten a la legalitat o l'ètica és natural que la societat reaccioni. Afortunadament, vivim en un Estat de dret, i qualsevol actuació censurable haurà de ser jutjada i sancionada conformement a la llei. La justícia és igual per a tots".

En el seu discurs el Rei també va demanar que no es facin generalitzacions sobre comportaments individuals, "sota pena de cometre una gran injustícia amb la immensa majoria de servidors públics, i també d'empresaris i treballadors del sector privat".

El Rei ha parlat amb cruesa de l'atur i les seves conseqüències intolerables, a més d'advertir que el camí de la recuperació econòmica "no serà curt ni fàcil" i requerirà "sacrificis". A més, ha reconegut sense ambages "la naturalesa global" de la crisi i va assenyalar la necessitat d'afrontar-la en el marc de la Unió Europea. Concloent el seu discurs amb "Estiguem units, Espanya ho mereix i ho necessita".
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1