Dimecres, 28 de desembre de 2011 | 12:38
Vostè es troba a: Inici > Esports >

Corretja, nou capità de Copa Davis

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
S'enfrontarà al repte de defensar el títol sense els campions
Corretja, nou capità de Copa Davis
27/12/2011 17:55
9Alex Corretja d'a prop
EP.- L'extenista Álex Corretja serà el nou capità de l'equip espanyol de Copa Davis els dos propers anys, substituint en el càrrec al seu amic Albert Costa, segons ha confirmat la Real Federación Española de Tenis (RFET) en un comunicat.
El nou seleccionador espanyol serà presentat aquest dimecres als mitjans de comunicació, en una roda de premsa que tindrà lloc a les 11.00 hores, a l'Estadi Olímpic Lluís Companys de Barcelona, va explicar la RFET en una nota.

Corretja recollirà el testimoni de Costa, que en les seves tres temporades al capdavant de la 'Armada' ha dirigit a l'equip a la conquesta de dues 'Ensaladeras', en 2009, davant la República Txeca i fa tan sols uns dies, contra Argentina.

De fet, només guanyar a l'albiceleste, Costa ja va expressar dubtes sobre la seva continuïtat en el càrrec i la passada setmana es va fer oficial la seva adéu a la capitania i el seu nou lloc com a responsable i coordinador general de les Seleccions Espanyoles Mapfre de Tennis.

Corretja, per la seva banda, va sonar des de l'inici per prendre el relleu, encara que també s'apostava per Carlos Moyà. No obstant això, el mallorquí s'autodescartó.

El català es va retirar en 2006 després d'una carrera en la qual va arribar al número dos del món, va conquistar 20 títols (17 individuals i 3 en dobles), es va convertir en l'únic espanyol a adjudicar-se la Copa Masters (1998) i es va penjar el bronze en els Jocs Olímpics de Sidney 2000 --en dobles al costat de Costa--.

A més, va disputar dos finals de Roland Garros (1998 i 2001), perdent davant Carlos Moyà i Gustavo Kuerten. També va integrar l'equip que va conquistar la primera 'Ensaladera' de la Copa Davis a Barcelona 2000, guanyant al costat de Joan Balcells el punt de dobles.

El proper curs, la 'Armada' obrirà la defensa del seu entorxat com a local davant Kazakhstan, que repeteix per segon any consecutiu en el Grup Mundial, del 10 al 12 de febrer a Oviedo.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1