Q.S./Parlament | Actualitzat el 27/12/2011 a les 22:53h

CiU assegura que l'oposició ha actuat com un «nen malcriat»

El portaveu parlamentari de CiU, Jordi Turull, destaca el "coratge" de la seva formació davant les actituds infantils dels partits parlamentaris

Turull, aquesta tarda al Parlament. Foto: Patricia Mateos

CiU actua com un estadista, no pensa en els eleccions sinó en les generacions. Aquesta és la percepció del portaveu parlamentari de la federació nacionalista, Jordi Turull, durant el darrer any el Govern. I així, sense manies i fent amics, ho ha expressat aquesta tarda des dels faristols del Parlament. "El Govern ha pensat en les properes generacions i no en les properes eleccions" i ha fet el que li tocava per fer front a una situació "extremadament complicada", ha sentenciat el portaveu nacionalista a la cambra catalana. Fins i tot s'ha mostrat convençut que d'aqui tres o quatre anys, els ciutadans sabran valorar les reformes que està duent a terme el govern que encapçala Artur Mas.

El "valor" i el "coratge" que Turull destaca de l'obra de Govern contrasta amb l'opinió desfavorable que en fa l'oposició. El portaveu de CiU creu que determinades actituds "semblen la d'un nen malcriat" que no para de demanar, tot i ser conscient de la situació complicada. Una situació que la federació nacionalista continua atribuint a la mala gestió del tripartit, que ha deixat "hipotecat" l'actual Govern, i a la "deslleialtat institucional" de l'Estat, que ha incomplert amb obligacions tan importants com "el pagament de la disposició addicional tercera de l'Estatut, el fons de competitivitat o les inversions en Rodalies".

Entre els projectes més destacats, Turull ha inclòs l'aprovació de les tres primeres lleis òmnibus, que "agilitaran, simplificaran i ajudaran a la promoció econòmica del país". Tres lleis que han estat pactades gràcies a la geometria variable i recolzant-se en el PP, en ERC i en el PSC, en funció de la matèria. "El balanç és que hem pogut arribar a acords amb totes les forces politiques", ha indicat Turull, que no s'ha mostrat disposat a acceptar els oferiments per ser soci estable del Govern "en la salut però no en la malaltia" que han fet el PP i Esquerra.

Navega per les etiquetes

ciujordi turull

COMENTARIS

+1
-0
VINGA JA
Anònim, 28/12/2011 a les 14:28


Un estadista sense estat es com un jardi sense flors, com una setmana sense dijous, com un soldat sense uniforme....................
+1
-3
Oposició?
Anònim, 28/12/2011 a les 11:18
Res comparat amb l'oposició rebentaire que va fer CiU durant els anys dels governs d'esquerres. El Felip Puig era una autèntic rottweiler al costat dels canitxes d'ara.
+1
-1
En les generacions...
Anònim, 28/12/2011 a les 10:01
Pensen tan en les generacions que continuen demanant crèdits per pagar els sous dels funcionaris i per tan van engruixin el dèficit de la Generalitat que hauran de pagar les properes generacions. El mateix que feia el tripartit.
+1
-1
Ara que podem...
Anònim, 28/12/2011 a les 00:19
Avui li dedico una carta al president Mas abans el sistema no peti absolutament.
http://superviventcatala.blogspot.com/2011/12/carta-oberta-al-president-mas.html
RT
+3
-3
El govern no es pot queixar de l'oposició.
Daní, 28/12/2011 a les 00:15
El PSC, que va patir una humiliant derrota, ha estat més d'un any en situació d'interinitat.

PP i ERC s'han dedicat més a festejar CyU per ser els elegits com a crossa estable d'aquest govern "dels millors" que no pas a fer oposició.

ICV ha fet el paper de partit eco-comunista demagògic que es podia esperar.

SI ha sigut una grata sorpresa, els que més canya han fotut juntament amb Cs. Estan en el seu paper de partits minoritaris que ha d'aprofitar totes les oportunitats per fer-se sentir.
+6
-11
Qualsavol es bon mariner en bona mar
Ildefons Forner, 27/12/2011 a les 23:58
Qualsavol es bon mariner en bona mar. CiU demostra ser valent i defensa com pot el pais, malgrat l´enveja de la oposició i els entrebancs del temps actual, després de una calamitosa herencia del tripartit.On está el patriotisme d´esquerras ?. Endavant CiU.
+10
-2
Fan bé
Daní, 27/12/2011 a les 23:02
de criticar l'oposició. Segurament no resistirien una auto-crítica.

FEU EL VOSTRE COMENTARI



Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

educaweb.cat


- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: