vols rebre el Singular? Rebre elSingularDigital al teu correu electrònic Subscripció al butlletí
VALORACIÓ 2011
Quina valoració fa de l'any 2011?
0 %
25 %
75 %
12 vots
Isidre: Ha sigut el pagament del primer termini de la herencia...
Divendres, 30 de Desembre de 2011
Actualitat

Política

29/12/2011
12:50  h.
Puig té "malsons" quan escolta els republicans
El conseller d’Interior es declara "monàrquic convençut per interessos nacionals"
Felip Puig
El conseller d'Interior de la Generalitat, Felip Puig, ha assegurat avui que una monarquia és el millor sistema per als "interessos nacionals" de Catalunya. "Tinc malsons quan un republicà convençut em diu que hem d'abolir la monarquia” ha dit el conseller en declaracions a COM Ràdio “perquè el dilema seria escollir entre José María Aznar o José Bono com a president de la República espanyola".

Per tant, segons Puig, el millor és que "la monarquia aguanti fins que Catalunya sigui un Estat independent", recalcant que en cap cas el Govern recorre a un subterfugi quan assegura que la comunitat ha iniciat la seva 'transició nacional'.

I ha assegurat que aquest concepte “no és un eslògan sinó una cosa històrica a la qual ens estem afrontant". I és que segons Puig, ara el camí passa per "guanyar competències que encara no tenim", és a dir, el concert econòmic.

"Que facin el que vulguin amb les autonomies, diputacions i invents que han fet", ha assegurat Puig, defensant així que hi hagi més singularitat per a les nacionalitats històriques. "Catalunya no pot aguantar quatre o vuit anys" sense un nou finançament, ha assegurat el convergent i ha instat Mariano Rajoy a fer realitat aquesta demanda catalana.
Imprimir Enviar notícia
FacebookTwitterLa TafaneraRemoumeIndependènciaCatosferaMeneameYahoo
8Veure i/o afegir comentaris
Jordi (de Manresa):El suposat "sobiranista" de convergència defensant l...
Comentaris (8 en total)
Jordi (de Manresa)
29/12/2011 22:43
El suposat "sobiranista" de convergència defensant la monarquia... patètic.
Robert del Poblet
29/12/2011 18:11
Puig es retrata: la seva preocupació és Catalunya, no si Espanya vol ser monarquia, república o califat. Els pseudo-independentistes semi-psicòpates i semi-analfabets també es retraten, solets.
cati
29/12/2011 17:48
Francament, a mi tmbé em fa molta por tenir un president de la república espanyola.... !Que ens donin temps per tenir el nostra propi estat dins la UE!. I de totes aquestes despeses que ara es volen magnificar tant, cal dir que si tinguèssim president de la república, serien exactament iguals. El palaus, jardins, viatges i tuti quanti, els tindriem que pagar exactament igual, i estariem "presidits" per un espanyol del PSOE o del PP. !trobo que té molta raó Puig. I els que el calumnien amb adjectius peyoratius, que reflexionin a veure si els son els faltats de democràcia...
el nom
29/12/2011 16:56
Es norma que diga lo que dice l viniendo de un partido fascista catalan o acaso alguien pede decir lo contrario? me direis la canción de siempre que ha salido de las urnas el caradura este, pero claro ha salido de las urnas de una colonia española, maldito caradura.
LED
29/12/2011 16:35
Caldria que CiU aclaris quin paper vol jugar dintre de l'Estat Espanyol. Volem participar del govern d'Espanya o volem ser independents?. No es pot jugar en els dos vandols. Qualsevol de les dos estratègies te els seus punts forts i els seus punts debils, el que passa és que CiU no te clara cap estratègia de futur, nomes està jugant a veure com poden tornar a guanyar les eleccions d'aqui tres anys.
Vicenç Ramoneda
29/12/2011 16:30
Això li passa per ser pro borbonic!
el nom
29/12/2011 14:34
Quins malsons dius? Fins a aquest punt?. Recomano la lectura de dos articles publicats, un a El Singular, L'Annus horribilis de Francesc Sanuy i sobretot, de Carles Boix publicat a l'ARA. El senyor Roca Junyent (pare de la constitució del país veí), també ho deia en una entrevista. Es veu que l'extrema-dreta espanyola, la de sempre, no l'hi agrada el Borbó Juan Carlos (aquell que va dir que el castellà mai s'havia impossat) i que ens va encolomar el Franco amb el vist-i-plau de tots els que somnien en espanyol. Sempre han estat republicans els Falangistes i totalitaristes del pais veí. Ara, el Puig, accepta de grat "per interessos nacionals" (suposo que d'aquells que mai s'expliciten) a aquest personatge. I a canvi de res, perquè de res es tracta, perque l'esmentat no ha mogut mai un dit per cap dret dels catalans, ni històrics ni legals. El Sr. Puig no explicita quin paper en aquets "interessos nacionals" tindria el Borbó hereu de Felip V, el que va arrassar a mata-degolla, el nostre pais ", suposo que per interessos nacionals". Sobretot, quan aquest o el seu avi tenien problemes, es veu que el "catalanisme" somniava, i veig que somnia, que l'hi donguin una mà, quan la mà, la vol l'altre qun es troba en problemets. Després sempre n'em sabut la història. Així que tens "malsons" quan un "republicà convençut" diu que em d'abolir la monarquia?. Es clar, tens malsons perque en els teus somnis, no existeix la república catalana. Sominies en espanyol, tio!, com el Piqué al Circulo de Economia, com los ex.jefes provinciales, com los Presidentes de la Diputación, etc.....
den PUIG de la roca
29/12/2011 13:12
Molt bé PUIG, continues siguen el millor representant del manual del que es i ha de ser "el bon convergent".
Envia'ns el teu comentari
Opini sobre la notícia que acaba de llegir.
Informaciówww.elsingulardigital.cat es reserva el dret a no publicar aquelles aportacions que siguin contraries o atemptin contra la Llei, la moral, la dignitat, la bona fe o l'ordre públic, o que infringeixin drets de propietat intel·lectual o industrial. www.elsingulardigital.cat tampoc assumeix cap responsabilitat derivada de l'enllaç a altres webs de tercers, ni dels seus continguts, que es pugui accedir a través del nostre portal.
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

PUBLICITAT
PUBLICITAT
© ElSingularDigital.cat S.L. 2008
CONTACTA AMB NOSALTRES | QUI SOM | PUBLICITAT | AVÍS LEGAL
Generalitat de Catalunya
Associació Catalana de Premsa Gratuïta RSS XHTML vàlid CSS vàlid CMS ComitiumSuite
desenvolupament: BabSoft disseny gràfic: l'eixida