Divendres, 30 de desembre de 2011 | 12:47
Vostè es troba a: Inici > Societat >

El jutge imputa Iñaki Urdangarín pels seus negocis amb l'Institut Nóos

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Declararà el proper 7 de febrer
El jutge imputa Iñaki Urdangarín pels seus negocis amb l'Institut Nóos
29/12/2011 10:20
9Iñaki Urdangarín
El jutjat d'instrucció número 3 de Palma de Mallorca ha aixecat el secret de sumari i ha decidit imputar al gendre del Rei Iñaki Urdangarín, pels seus negocis amb l'Institut Nóos. El Duc de Palma està citat a declarar el proper 7 de febrer.
La notificació se li està enviant per fax a Urdangarín, si bé l'aparell comunica permanentment, han informat a Europa Press fonts judicials, ja se li ha lliurat però al seu advocat, Pascual Vives.

En un acte dictat avui pel jutjat, s'aixeca el secret sobre el sumari imposat el passat mes d'agost sobre la peça número 25 del cas 'Palma Arena', en què està implicat el gendre del Rei.

A més d'Iñaki Urdangarín, per aquest acte queda citat a declarar també com a imputat Diego Torres, soci del Duc de Palma a l'Institut Nóos, així com Ana M. Tejeiro Losada, Marco Antonio Tejeiro Losada, Miguel Tejeiro Losada i Salvador Trinxet Llorca. Tots ells hauran d'acudir al jutjat de Palma el dia 5 de gener a partir de les 9,30 hores.

També com a imputats declararan el dia 25 de gener José Luis Ballester Tuliesa, Gonzalo Bernal García i Juan Carlos Alía Pi, a les 9, 10,30 i 12,30 hores.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1