Divendres, 30 de desembre de 2011 | 12:44
Vostè es troba a: Inici > Comunicació >

La informació dels sorteigs de l'ONCE, a TVE a partir de 2012

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
L'ONCE col·laborarà en diversos projectes culturals de TVE
La informació dels sorteigs de l'ONCE, a TVE a partir de 2012
27/12/2011 12:09
9plató del Sorteig de l'ONZE
Televisió Espanyola oferirà, a partir de l'1 de gener de 2012, un petit espai informatiu que s'emetrà després de la Segona Edició del Telenotícies, en el qual s'incorporarà informació sobre els sorteigs de l'ONCE, segons l'acord de col·laboració entre l'Organització i la Corporació RTVE.
Aquests espais s'oferiran només finalitzar la Segona Edició del Telenotícies i abans del programa dedicat al temps (entre les 22.00 i les 22.15 hores), i inclouran el nombre premiat del tradicional Cupó de l'ONCE, en les seves diferents modalitats: Cupó Diari (dilluns a dijous), Cuponazo (divendres) i Cupó Cap de setmana (dissabtes i diumenges). Els dissabtes aquesta informació anirà després d'"Informe Setmanal", a les 22.30 hores.

L'espai comptarà amb tres presentadors diferents que s'aniran rotant al llarg de l'any, i que seran els encarregats de portar les bones notícies de la sort i la il·lusió a tots els espectadors.

L'objectiu del programa, de caràcter informatiu, serà donar a conèixer el número premiat i, d'altra banda, que la societat conegui més detalladament notícies d'interès per al ciutadà sobre la labor social que realitza l'ONCE en matèria d'educació, ocupació, accessibilitat, esport, etc. per a la total integració de les persones cegues i deficients visuals, així com la resta de discapacitats, a través de Fundació ONCE.

Per la seva banda, l'Organització col·laborarà activament en una sèrie de projectes culturals de Televisió Espanyola.

El resultat dels sorteigs es difondrà també a la web de RTVE i en Ràdio Nacional d'Espanya (RNE). Mentre, la retransmissió del sorteig en directe es realitzarà en exclusiva a la web de l'ONCE sobre les 21.25 hores.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1