L'Ebre Digital
  divendres, 30 de desembre de 2011

 

La programació nadalenca arranca el dissabte 24 de desembre

Enquesta

Teniu compte en seccions de crèdit?

La Ràpita

Infosa demana al govern que agilitze les obres per soterrar la línia elèctrica del Trabucador

Infosa ha demanat al delegat del govern que agilitze les obres de soterrament de la línia elèctrica que creua el Trabucador. Els responsables de l'empresa que explota les salines de la Trinitat s'han reunit amb Xavier Pallarés per donar un nou impuls a les obres i poder obtindre els permisos corresponents. També han reclamat fórmules per fer més assumible el projecte, que té un cost de 700.000 euros.

  • Redacció
  • 23/02/2011 14:27
  • Economia

Els responsables de la empresa Infosa que explota les salines de la Trinitat s’han reunit amb el delegat del govern de la Generalitat a les Terres de l’Ebre, Xavier Pallarès, per donar un nou impuls a les obres de soterrament de la línea elèctrica del trabucador que abasteix les instal·lacions d’aquesta empresa situada a la punta de banya, al terme municipal de Sant Carles de la Ràpita.

Durant la reunió s’ha recordat al nou responsable de la Generalitat al territori el document que es va signar a finals de l’anterior legislatura. També s’ha demanat que es pose “fil a l’agulla” per poder començar els tràmits per l’obtenció dels corresponents permisos, a l’hora d’habilitar el corresponent pressupost per tal que Fecsa Endesa puga començar les obres de soterrament com més prompte millor.

El gerent d’Infosa, Joan Sucarrats, ha recordat que “tot i que es va signar un protocol d’intencions, caldrà buscar fórmules que facen més assumible aquest projecte ,que té un cost total de 700 .000 euros. Infosa, se n’ha de fer càrrec del 50%.

Per la seua banda, el delegat del govern, Xavier Pallarès, ha manifestat que, “aquest és un tema de màxim interès tant des del punt de vista empresarial com des del punt de vista mediambiental, atès el fort impacte de la xarxa elèctrica i les precàries condicions en què es troba el tram final de la línia”.

No hi ha cap comentari

Comenta aquesta notícia

* Camps obligatoris

Comentari *(Màxim 1000 caràcters)

Nom *

Email *

Ciutat

Introduïu en el camp les lletres que hi ha en la imatge. Si no veu bé les lletres, pot provar una altra imatge.

 

*

 

Normes d'ús

  • Aquesta és l'opinió dels internautes, no de EbreDigital.cat
  • No està permès abocar comentaris contraris a les lleis espanyoles o injuriantes.
  • Reservat el dret a eliminar els comentaris que vulnerin aquesta norma.