Diumenge, 1 de gener de 2012 | 12:26
Vostè es troba a: Inici > Esports >

Henry, a un pas de l'Arsenal

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Wenger dóna gairebé per confirmat el retorn del francès
Henry, a un pas de l'Arsenal
30/12/2011 17:33
Henry amb l'Arsenal i Wenger mirant-li
El tècnic de l'Arsenal, el francès Arsene Wenger, ha confirmat que el seu compatriota Thierry Henry està molt prop de tornar a l'equip en qualitat de cedit, una vegada s'acabi la negociació amb el seu actual club, el New York Red Bulls, de la Major League Soccer (MLS) d'Estats Units.
Es tractaria d'una cessió per un parell de mesos, fins a començaments de març, i, malgrat que encara queda per tancar-se el referent al segur del futbolista, Wenger creu que l'acord és gairebé segur.

"Cal acabar de tancar la documentació, els acords, assegurances, i hem de respectar tot això, per la qual cosa encara no podem anunciar-ho perquè no està fet", va dir, en la vespra del seu partit contra el Queens Park Rangers.

El tècnic francès va argumentar l'arribada d'Henry en el fet que Marouane Chamakh i Gervinho es marxaran per disputar la Copa d'Àfrica, que es jugarà del 21 de gener al 12 de febrer a Gabon i Guinea Equatorial.

Així, creu que Henry "serà la cobertura ideal" en la seva absència perquè té "experiència, qualitat, coneix el club". "Pot ajudar a jugadors dins i fora del terreny de joc. Només sé una cosa: només pot ser positiu", va ressaltar, encantat amb la perspectiva de recuperar al seu compatriota.

"Té 34 anys, però encara té classe i cervell futbolístic", va afegir sobre el francès, que ja va jugar en l'Arsenal de 1999 a 2007, on segueix sent el màxim golejador de l'equip, abans de marxar-se al FC Barcelona, on va estar tres campanyes.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1