vols rebre el Singular? Rebre elSingularDigital al teu correu electrònic Subscripció al butlletí
declaracions vila d'abadal
El pronòstic de Vila d'Abadal: aconseguir la independència en "dos o tres anys" és...
66 %
34 %
38 vots
Dilluns, 02 de Gener de 2012
31/12/2011
11:49  h.
Pas a pas
CCOO: retalla drets
"Només els queda l'estètica: la jaqueta de pana, la típica crítica contra la dreta i el puny alçat"
Semblava un acudit o una innocentada. Però, finalment, res de tot això. Era cert, fiable i totalment demostrable: CCOO de Catalunya ha ajornat el pagament de la nòmina als seus 300 treballadors. La paga corresponent al mes de desembre no la farà efectiva fins al 4 de gener del 2012. La qüestió, però, no s'acaba aquí. Ara ve el triple salt mortal amb cabriola final. Culpabilitzen d'aquest endarreriment a la Generalitat perquè "no ha pagat encara la subvenció d'aquest any". Brutal. Magnífic. Increïble. A on diuen que és la manifestació?

Després de criticar ferotgement al Govern de la Generalitat per l'endarreriment de la paga extra de Nadal, ara són ells els que no poden pagar. Això sí: enlloc de recordar els 759 milions d'euros que el Govern espanyol deu a la Generalitat o apuntar-se a la reclamació del pacte fiscal carreguen, un cop més, contra el govern de Catalunya. El seu raonament mai falla, passi el què passi ja saben qui són els culpables: els governs liberals de dretes que retallen drets i volen privatitzar el sistema. Espanya? Mai, per favor, que no veu que se'ls hi acabaria la conya!?

Per altra banda, tampoc hem escoltat a cap líder de CCOO dient que haurien de reduir la plantilla. 300 treballadors per 180.000 afiliats surt a una ràtio d'un treballador per cada 600 afiliats. Vaja, que la taxa és més elevada que la dels metges. Però això no va amb ells, els sindicats continuen amb la lògica marxista dels 80. Per ells el Mur de Berlín no ha caigut. Encara se'ns presenten amb l'estètica felipista i un discurs tronat passat de voltes.

El món avança, les conjuntures canvien i els escenaris es redefineixen constantment. El sindicats, però, no s'han actualitzat. Apliquen vells patrons i reprodueixen el mateix discurs de fa trenta anys. Fan la típica demagògia en relació amb l’eix dreta-esquerra i no saben què respondre davant el profund debat sobiranista. Actuen amb uns patrons caducs que ja no serveixen per encarar els reptes actuals. Les conjuntures econòmiques els han devorat completament. Ja només els queda l'estètica: la jaqueta de pana, la crítica constant contra la dreta o la patronal i el puny alçat per saludar la internacional.
Imprimir Enviar notícia
FacebookTwitterLa TafaneraRemoumeIndependènciaCatosferaMeneameYahoo
6Veure i/o afegir comentaris
Narcís:CCOO .. és aquell Sindicat on hi era un tal Hidalgo ( però si se...
Comentaris (6 en total)
Narcís
01/01/2012 13:19
CCOO .. és aquell Sindicat on hi era un tal Hidalgo ( però si sembla ser d'extrema dreta!)? PD: és clar que són, malauradament pel darrer de la cua laboraleconòmica, una conya marinera! Nota: el veritable maltractat i espremut .. què hi pot esperar d'aquests ' senyorets ' que són a la bona moma! Anotació al marge: així mateix, sent justos, a un estat democràtic (!), laic, i lliure en teoria pel que fa als imposts, per què la església no hi viu de sos .. fidels ( si verament així són, així hi senten) deixant el ' paperot ' de l'IRPF?
Narcís
01/01/2012 12:13
Gelabert de Cruïlles, d'aquest individu només dir el següent: a un diari digital nom del qual no vull recordar-me'n ( sens dubte pro ' pesoero/ espanyolero ') per la censura fora mida que hi havia, em sembla d'ésser-hi, i massa sovint, comentaris meus d'importància ja veus tu! pel que feia a sos escrits .. no me'ls publicaven ( verament em deixava asturat .. doncs no n'hi havia cap de raó perquè així fos!)! PD: per no fer publicitat .. com hom pot xerrar contra ciutadà català mil del carrer quan són vivint en dimensions de segurança econòmica fora mida ..?
Eliseu Jubany
01/01/2012 11:36
CCOO es un sindicat antic i fora de lloc. No sabem perqué tenen que haver tants allibarats i sdjudats per la Generalitat que tant critican.
Narcís
01/01/2012 11:29
Si fossin Sindicats de debò .. amb els diners públics que hi reben (on és la transparència?) .. qualsevol obrer/ operari/ treballador així de renda mínima i, no diguem-ne, aturat .. hauria d'ésser tractat, despatxat amb totes les de la llei així seriosament, i de franc ( si més no, de bon principi!)! PD: per no parlar de deixar-s'hi de màfia de cursos, sia sota excuses de punts pel que fa a oposicions, sia d'ordre laboral sense cap eixida així rebre-hi subvencions, sia . . . . . ! Nota: ja n'hi ha prou de majoria de Convenis ser paper mullat o ' paperot ' d'allò més i sabent-ho .. no fer-hi res, no escarmentar penalment molt d'explotador, no ocupar-se'n/ preocupar-se'n de res! Anotació al marge: els ' capitans manaies ' d'aquestes organitzacions són en sa majoria .. provinents del sector públic (si fos així .. sense comentaris!)?
Gelabert de Cruïlles
01/01/2012 10:17
Si aquests mentiders compulsius tenen qui els segueix el fil de la seua impostura, es en part perque des de les facultats de periodisme i les escoles, que aquests dominen amb ma de ferro des de l'inici de la transició, ja es preocupen d'inocular el seu virus malèfic a la societat. A tall d'exemple us possarè al sectari catedràtic universitari Vicenç Navarro. Llegir els seus escrits és retrocedir 100 anys en el tùnel del temps, i com aquest en son una legió.
Indigeta
01/01/2012 10:12
I el pitjor és que aquestes coses tant elementals, encara hi ha qui no les vol veure. Aquest és el gran problema de Catalunya, el predicament que encara tenen aquests impostors en una ciutadania completament alienada.
Envia'ns el teu comentari
Opini sobre la notícia que acaba de llegir.
Informaciówww.elsingulardigital.cat es reserva el dret a no publicar aquelles aportacions que siguin contraries o atemptin contra la Llei, la moral, la dignitat, la bona fe o l'ordre públic, o que infringeixin drets de propietat intel·lectual o industrial. www.elsingulardigital.cat tampoc assumeix cap responsabilitat derivada de l'enllaç a altres webs de tercers, ni dels seus continguts, que es pugui accedir a través del nostre portal.
PUBLICITAT
Tags
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

PUBLICITAT
PUBLICITAT
© ElSingularDigital.cat S.L. 2008
CONTACTA AMB NOSALTRES | QUI SOM | PUBLICITAT | AVÍS LEGAL
Generalitat de Catalunya
Associació Catalana de Premsa Gratuïta RSS XHTML vàlid CSS vàlid CMS ComitiumSuite
desenvolupament: BabSoft disseny gràfic: l'eixida