Dilluns, 2 de gener de 2012 | 12:52
Vostè es troba a: Inici > Comunicació >

CiU, PP i PSC voten conjuntament els pressupostos del Consorci de la Comunicació

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
De Ribot serà el director de COM Ràdio
CiU, PP i PSC voten conjuntament els pressupostos del Consorci de la Comunicació
30/12/2011 18:00
Edifici de Com Radio en la Maternitat
CatalunyaPress.- Aquest dijous es va celebrar una reunió extraordinària del Consell General del Consorci de la Comunicació Local de Barcelona en el qual es va aprovar el nomenament dels membres de la Comissió Permanent i el pressupost de 2012, que va ser confirmat pels representants de CiU, PSC i PP, mentre que els d'ERC i ICV es van abstenir.
D'aquesta manera, es va constituir una nova Comissió Permanent, integrada per 19 representants de diferents organismes polítics, principalment de la Diputació de Barcelona, que compta amb 10 representants. La renovació es produeix després de les eleccions municipals de maig passat i amb un nou panorama polític a la província.

Posteriorment, es va procedir a votar els pressupostos i la Plantilla de Personal del Consorci per 2012, que van ser aprovats amb majoria absoluta, doncs no va haver-hi cap vot negatiu i només tres abstencions, les d'ICV i ERC, que actuaven com a representants de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat i de la Diputació de Barcelona.

La reunió es va celebrar aquest dijous al migdia a la sala annexa de la de plens de la Diputació de Barcelona, en la qual va aprovar el nom dels 19 membres de la Comissió Permanent, entre els quals està Francesc Pena i Carbó, futur Conseller Delegat del Consorci.

De Ribot, futur director de COM Ràdio

Encara que en l'ordre del dia no apareixia, es dóna per fet que Rafael de Ribot serà el proper director de COM Ràdio, lloc al que accedirà des de la direcció d'El Singular Digital.

Provinent d'una família vinculada a l'Opus Dei -segons la seva entrada en la Wikipedia-, de Ribot ha treballat a La Nit en RAC 1, com a editor i presentador, ha dirigit i presentat l'informatiu Catalunya Nit de Catalunya Ràdio i ha ocupat el càrrec de cap de redacció d'informatius de Tv3.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1