Dilluns, 2 de gener de 2012 | 12:52
Vostè es troba a: Inici > Els Miols d'Isidoro >

COM-ENÇA EL BALL

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
ELS MIOLS D'ISIDORO
COM-ENÇA EL BALL
ELS MIOLS D'ISIDORO
30/12/2011 18:06
Els meus col·legues i amics de COM Ràdio van saber ahir de la reunió del Consell General del CCL presidida per l'Avi Esteve. Ja saben, aquest ventrut senyor que deixa sense publicitat de la Diputació, amb l'excusa de les retallades, solament als diaris digitals que no li riuen les gràcies i, damunt, si protestes per la cacicada t'envia una carta signada pel seu gerent, perquè ell continuï ficat sota la taula del seu despatx provincial. Doncs bé, tal com ha vingut anunciant el vostre gat preferit, es van complint els terminis i les coses van succeint tal com les hem explicat. En la sessió d'ahir es “van triar” els 19 membres de la Comissió Permanent, en la qual està naturalment “l'okupa” Francesc Pena i Carbó, més conegut com el Terminator, qui, per fi, podrà accedir al somiat càrrec de Conseller Delegat de l'assumpte, per a des d'allà executar la llista que, en el seu moment, li va ajudar a redactar “el traïdor” que, pel que es veu, amb una mà abraça a Pena i amb l'altra se'n va al congrés del PSC i rep el suport específic de la cúpula per continuar en el seu càrrec actual. ¿Que qui és aquest? El que en el partit de la rosa té capacitat per decidir allò d'“aquest aquí i aquell allà”. I explico, com a gran novetat, aquest petit detall perquè el cabreig que s'han enxampat alguns dels represaliats de la casa contra la seva formació política és de pare i senyor meu. En política no saber veure aquestes coses a temps, o és perquè un és ximple del guindo, o tal vegada perquè amb tants consells d'administració als quals assistir, i no tenir capacitat de treball, un desafina sense remissió. Déu perdoni l'“erudit” que, en clau sociata, va donar semblant ordre.

Per si no fos poc, la votació del cinquè punt del dia, el referent al “Pressupost del 2012, les corresponents bases d'Execució i la plantilla de personal“, es va aprovar amb tres abstencions. ¿Que qui van ser els valents? ¿Els sociatas, potser? No, per Déu, hi han estat el representant d'Esquerra Republicana en la Diputació, el d'Iniciativa també en la Diputació de Barcelona i el representant de l'Ajuntament de Sant Feliu, també d'Iniciativa. Quan la notícia va córrer com la pólvora entre els periodistes, va haver-hi qui es va fer la següent pregunta: ¿però que fan els del carrer Nicaragua votant al costat dels testaferros d'Oriol Pujol i el paisà del portaveu de Taradell?

Tampoc ahir es van anunciar càrrecs executius però, pel que va comentar of the record algun dels assistents, els aires de Torreciudad i l'estampeta d'Escrivá de Balaguer ocuparan molt ràpid el lloc més preferent del despatx del nou Director de la COM, un “singular” col·lega que omplirà amb el seu prestigi de l'era pujolista la programació d'un mitjà municipalista condemnat sense saber per què a “la nena de l'exorcista” de la comunicació pública de Catalunya, ja que la sociovergència-popular, aquesta vegada, si ha funcionat com un martell piló sobre els caps dels treballadors que, no fa tant temps, van jurar defensar.


Miauuuuuu…..!
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1