Dilluns, 2 de gener de 2012 | 12:52
Vostè es troba a: Inici > Opinió >

EL TRIOMF D’UNA FILOSOFIA

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
JOSEP PONS
EL TRIOMF D’UNA FILOSOFIA
Josep Pons
28/12/2011 11:36
El Barça no deixa de guanyar, i el seu èxit és el triomf d’una filosofia particular que, generació rere generació ha anat cultivant l’adn barcelonista.

És gràcies a la filosofia i metodologia impartida a la Masia que ja no és tan sols el centre d’alt rendiment futbolístic barcelonista si no que ja és un referent mundial on molts hi tenen posats els ulls. Però es normal, ja que a la Masia no solament es treballen els aspectes futbolístics, de forma modèlica, si no que també es treballen els valors i l’actitud propensa per a un èxit col•lectiu continuat. A la Masia s’imparteix la cultura de l’esforç, la disciplina, la mentalitat d’equip, el respecte i la convivència modèlica, l’actitud positiva i per damunt de tot la humilitat; trets que fan que el nostre equip estigui en un nivell superior en tots els sentits.

El mèrit també és d’en Pep, que ho controla tot. Però no és un mèrit particular. És la suma de molta gent, entrenadors, ex-entrenadors, preparadors, personal tècnic ... que amb una experiència de molts i molts anys, fan que la base d’aquest equip sigui irrompible i inqüestionable.

Ja no és només la premsa de Madrid que ens reconeix aquest mèrit, si no que a nivell mundial, i més després d’haver guanyat el Mundial de Clubs, es fan ressò d’aquesta filosofia i metodologia, que sense dubte, està fent història.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1