Dilluns, 2 de gener de 2012 | 13:00
Vostè es troba a: Inici > Comunicació >

Vols saber tot el que has fet a Facebook en 2011?

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Gas Natural Fenosa ha creat una aplicació per saber-ho
Vols saber tot el que has fet a Facebook en 2011?
02/01/2012 11:12
Aplicació de Gas Natural Fenosa
2011 just acaba i és un bon moment per fer un repàs de tot el que hem fet. A la nostra vida i a Facebook. Per a això, Gas Natural Fenosa ha llançat una aplicació per a la xarxa social que ofereix als usuaris un resum de la seva activitat durant l'any 2011 i els permet compartir-la, imprimir-la i descarregar-la.
Una vegada identificat a la xarxa social, l'usuari obté, en menys d'1 minut, el resum anual de l'activitat que ha generat a Facebook durant l'any que ara acaba, com el nombre de fotos de perfil que ha penjat, les fotos i els vídeos en els quals ha aparegut, els amics que té, l'assistència als esdeveniments als quals va ser convidat, els seus comentaris, etc.

Les dades apareixen en una columna a manera d'infografia. Potser el més interessant que aporta l'aplicació 2011 en ordre és recordar els comentaris esborrats de la nostra memòria que hem fet durant tot l'any o conèixer les paraules que més hem usat.

La companyia està difonent aquesta iniciativa en bàners, pàgines web i a través de l'enviament d'un i-mailing als seus clients, on aprofita per recordar-los els avantatges del seu servei de factura online, que facilita als usuaris, de forma gratuïta, l'accés en tot moment a les seves factures de gas i llum, degudament arxivades i ordenades, per tenir el control sobre el seu consum.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1