Dimarts, 3 de gener de 2012 | 12:47
Vostè es troba a: Inici > Política >

Llanos de Luna defensa l'administració única per evitar duplicitats

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
La nova delegada del Govern a Catalunya deixarà el Parlament
Llanos de Luna defensa l'administració única per evitar duplicitats
03/01/2012 09:08
9Plans de Lluna
La nova delegada del Govern a Catalunya, Llanos de Luna, ha defensat aquest dilluns l'administració "única" per evitar duplicitats, i ha instat a les administracions a coordinar-se per evitar duplicar i triplicar competències.
Durant el seu discurs de presa de possessió del càrrec, ha emfatitzat la necessitat de modernitzar el sector públic, i ha advocat per "reformes profundes sota criteris d'eficiència" que prioritzin l'austeritat, la transparència i la responsabilitat de les administracions públiques.

"Defenso l'administració única, que de cap manera vol dir una única administració", ha assenyalat, i ha apostat per tendir ponts entre el Govern central, els autonòmics i els locals.

S'ha mostrat agraïda pels "reptes apassionants" que haurà d'escometre, i ha remarcat la seva labor de coordinació entre les administracions, una tasca que considera bàsica per millorar l'eficiència del servei públic.

"Cal fer més amb menys", ha continuat la delegada interioritzant el missatge d'austeritat que promou el nou Govern, i ha advocat per una nova legislació que garanteixi la transparència de l'administració, una cosa que veu fonamental per recuperar la confiança dels espanyols en les seves institucions.

Deixa el Parlament

La fins ara portaveu adjunta del PP en el Parlament ha jurat el seu càrrec amb un discurs que ha alternat català i castellà, un gest significatiu tenint en compte que s'ha caracteritzat per fer en castellà totes les seves intervencions en la cambra catalana.

Llanos de Luna va ser subdelegada del Govern a la província de Barcelona de 2003 a 2004, i és una de les persones de major confiança de la presidenta del PP català, Alicia Sánchez-Camacho, per qui aquest dilluns ha tingut un especial agraïment.

La plana major del PP català

La plana major del PP català ha presenciat la seva presa de possessió, destacant la presència de Camacho i de figures clau del partit al Govern de Mariano Rajoy: el ministre de l'Interior, Jorge Fernández; el cap de gabinet del president, Jorge Moragas, i el secretari d'Estat de Relacions amb les Corts, José Luis Ayllón.

També han acudit la vicepresidenta tercera del Congrés, Dolors Montserrat; els alcaldes de Badalona i de Castelldefels, Xavier García Albiol i Manuel Reyes; el líder del PP a l'Ajuntament de Barcelona, Alberto Fernández, així com la gran majoria de diputats populars en el Parlament i de regidors en el Consistori de la capital catalana.

A més, han assistit la vicepresidenta del Govern, Joana Ortega; la consellera de Justícia, Pilar Fernández Morrió; el president de la Diputació de Barcelona, Salvador Esteve, i el primer tinent d'alcalde de Barcelona, Joaquim Forn.

Els partits amb representació en el Parlament han estat presents mitjançant Miquel Iceta (PSC), Salvador Milà (ICV-EUiA) i Carmen de Rivera (C's).
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1