Fòrum

TEMA: SI sabotejadors?

SI sabotejadors?21/11/2011 - 10:18:10
Nom: Eduard Vila

Quan va apareixer SI juntament amb Laporta, l'ambient d'il·lusió que havia generat RCat es va esfumar, però SI va saber generar una il·lusió nova i esperançadora enfront d'una ERC que anava en devallada.

Quan Laporta va marxa de SI, la formació va saber continuar enviant els missatges que professava, però va començar a canviar les formes.

Després del 20N, i després d'haver vist el comportament de SI durant les eleccions, amb coneixement de causa. Voldria saber ben bé quin és l'objectiu de SI?

Un partit que no es presenta a les eleccions perquè no arriben a un acord amb ERC, tenen la rabieta de intentar boicotejar-los.

L'actitut tant poc democràtica de SI intentant desprestigiar el candidat d'ERC creant pàgines web o escampant moltes mentidetes per les xarxes socials, només em fa pensar que aquest partit te com a objectiu sabotejar l'independentisme.

És cert que ERC fins ara ha fet pena! però el canvi que s'albira és possitiu per l'independentisme. Aquestes eleccions, calia ajudar a ERC a saber quin era el camí correcte.

SI només pretenia fer fracassar els que volen la independencia a ERC perquè puguessin tornar els de sempre. Així SI podria crèixer a costa d'ERC.

Fins ara he estat militant a SI, i creia en el seu missatge. I crec en tota la gent que s'esforça en tirar endavant el projecte. Però no crec en la gent que manipula el grup que s'ha format.

Jo ja m'he desfet de SI i durant un temps estaré sense militar enlloc.

N'estic fart que els partits independentistes no estiguin units.

Cal que ERC cedeixi una mica, però cal que SI vulgui pactar de debó.

Respondre  
Re: SI sabotejadors?23/11/2011 - 15:44:31
Nom: patriota

Solidaritat no és la crossa de ningú,tampoc d'Esquerra, ni ha demanar permís a ningú, tampoc a Esquerra, per fer el que consideri oportú per assolir la independència, l'Estat propi.
Quan Esquerra deixi les seves pretensions d'assolir la independència...fiscal, i esdevingui un partit que treballi per la independència, i no solament en parli en campanya electoral, parlem-ne. Mentre Esquerra es dediqui a fer d'escolanet de CiU, i abans del PSC, per mantenir poltrones autonomistes, res a parlar.

Respondre  
Re: SI sabotejadors?23/11/2011 - 16:56:45
Nom: Més patrota encara

Una cosa és no ser la crossa i l'altra ser el trenca-cames.

SI pot fer el que vulgui, però obrir pàgines web i esbombar notícies falses per desprestigiar a altres és una actitud antidemocràtica.

ERC ha fet molta pena durant temps, però ara cal veure quin camí agafen. Bloquejar el camí cap a l'independentisme és lleig i poc patriota.

La independència no la conseguiran els partits, ho farà el poble, però no un poble vengatiu i brut. Un poble unit, alegre i combatiu!

Respondre  
Re: SI sabotejadors?24/11/2011 - 14:16:41
Nom: Patriota

Més Patrota (sic)encara , pots provar les teves difamacions o només menteixes?

Respondre  
Re: SI sabotejadors?25/11/2011 - 10:11:59
Nom: Bertil

Sabotejar és que les bases d'un partit siguin més o menys independentistes i els liders després no facin res per la independència i només facin política autonòmica. Bé que l'independentisme pot optar en no presentar-se a les eleccions a Espanya, però erc a més fa un ús dubtosament legal de les sigles SI per confondre als catalans. A més suposo que per tirar endavant el projecte de la independència caldrà sumar tot el ventall polític , no només les esquerres. No he vist ni a erc ni ciu cap proposta sobre independència, només pactes o concerts econòmics. Si Espanya fos intel-ligent ens ho donarien i desactivarien molt l'independentismes a Catalunya. 30 anys d'autonomisme de buscar cadires i càrrecs, a qui i fora, immersos en el sucursalisme i l'escalfament de cadires, qui saboteja què?

Respondre  
Re: SI sabotejadors?25/11/2011 - 14:44:10
Nom: ERC venuts i apoltronats?

Pactar per un PROGRAMA 100% INDEPENDENTISTA i de conflicte amb l'Estat que ens roba margina i vol acabar amb nosaltres com a nació rica, llengua, fer-nos secundaris etc...

No es pot pactar amb ERC ara per ara. Ja que si es donés la possibilitat seguiren pactant amb el PSOE e ICV a la Generalitat,Diputacions,Consells comarcals i ajuntaments.

A Barcelona no es va fer el pacte ja que no descartaven pactar amb el PSOE a ajuntaments i diputacions en cas de seguir sumant.

A Catalunya en lloc d'Independència volen la Independència Fiscal....cosa que és impossible a Espanya.

A seguir jugant al joc de les cadires mentre un dels seus socis el PSOE i PP ens volen borrar del mapa...

Pactar per INDEPENDETISME SI!

Pactar per seguir com ERC fins ara NO!

Independència Fiscal...??? Votaré ERC el dia que l'independentisme vagi unit a fer la INDEPENDÈNCIA i no a alimentar-se amb les engrunes autonomistes que ens envia Madrid PSOE o PP.

Respondre  
Re: SI sabotejadors?25/11/2011 - 14:50:39
Nom: Estat Català SI auotonomia NO

SI nomès vol una cosa l'Estat Català.

No vol encaixar Catalunya a Espanya d'una manera en que ens robin menys diners i ens donin una mica de marge de decisió en algunes coses.(cosa impossible i encar anirem a pitjor)

No vol estatuts retallats i pitjors del que ja teníem.

No estem per perdre més el temps per intentar la independència Fiscal.

No estem per pactar amb els partits que ens espolien directament PSOE i PP.

No tocarem poder dependent de madrid ni les engrunes que ens envien un cop ens han espoliat.

ERC és un partit independentista? NO.

Pels fets els coneixeràs.






Respondre  
Re: ERC sabotejadors?26/11/2011 - 20:17:47
Nom: Mortadelo

SI va demanar a ERC repartir els diputats de les eleccions per temps proporcional, ERC va dir que no i la unitat no va ésser possible.

Si et sembla que el que demanava SI ere raonable llavors els sabotejadors són ERC.



Respondre  
Re: SI sabotejadors?26/11/2011 - 22:47:33
Nom: Angel Fort Gandia

Has fet un bon analisi i comparteixo els teus arguments, simplement et recomano coneixer la gent de RCAT, jo no ho soc perque visc a Valencia, simplement acostat i mira si hi pot col.laborar. Una abrasada i Visca Catalunya Lliure

Respondre  
Re: SI sabotejadors?29/11/2011 - 11:08:41
Nom: atlasac

EL QUE DIU EL VOT
El que diu el VOT en blanc, aixís com el que NO VOTA es, feu el que us rote a mi plim!!!, per MAJORIA ABSOLUTA han VOTAT que VOLEN MES del que tenim ells a FAVOR dels GADAFIS de torn 4-400 mil-lions i encara en reclamen més, DONEULILS CONY!!! VOS amb un rosegó que trobes a les escombreies i una manta per taparte baix del pont ja NI HA PROU!!...i pensar que a aquestes altures ja quasi TOTS estarien TREBALLANT ----
APA QUE US BOMBIN A UNS I ALS ALTRES!!! (men vaig a fer la partideta....)

Respondre  

Anar a la pàgina

1  2  


- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: