Dijous, 5 de gener de 2012 | 12:37
Vostè es troba a: Inici > Economia >

Iberia cancel·larà 266 vols per la nova vaga de pilots

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
El pont aeri, el més afectat
Iberia cancel·larà 266 vols per la nova vaga de pilots
04/01/2012 17:42
9Avions d'Iberia en l'aeroport
EP.- Iberia cancel·larà un total de 266 vols per la vaga de pilots, d'ells 19 operacions de llarga durada entre el 8 i l'11 de gener, i 84 connexions entre els aeroports de Barcelona-El Prat i Madrid-Barajas en els dos dies d'aturs, a causa de la nova vaga de pilots, segons va informar aquest dimecres l'aerolínia.
Concretament, les connexions internacionals de llarg radi afectades són vols que connecten Madrid-Barajas amb Miami, Bogotà, Lima, Sao Paulo, Buenos Aires i Mèxic. També es veuran afectats vols a Lisboa, Londres, Brussel·les, Ámsterdam, París, Zurich, Ginebra, Frankfurt, Milà, Venècia, Tel Aviv, Moscou, Zuric, Roma i Casablanca.

Entre els nacionals, els aturs suposaran l'anul·lació de 84 vols del Pont Aeri, a més de connexions a Sevilla, Jerez, Màlaga, Bilbao, la Corunya, Astúries, Santiago de Compostel·la i Vigo.

La companyia ha flexibilitzat les tarifes per facilitar el canvi o reemborsament als clients afectats per aquestes cancel·lacions i està buscant vols alternatius bé amb Iberia o amb altres companyies amb les quals ha aconseguit acords.

Iberia va subratllar que les dates dels aturs convocats -9 i 11 de gener- coincideixen amb "el retorn de les vacances de milers de persones", la qual cosa suposa "una dificultat afegida" per oferir "alternatives acceptables". No obstant això, va assegurar que "farà tot el possible per aconseguir-ho", com va succeir en les vagues dels dies 18 i 29 de desembre.

En aquella ocasió, l'aerolínia va haver de cancel·lar en els dos dies un total de 218 vols, la qual cosa va afectar a uns 22.000 passatgers. Per pal·liar els seus efectes, l'aerolínia va engegar un pla de contingència, que incloïa acords amb altres companyies per oferir alternatives de viatges, i la disponibilitat de 9.000 places hoteleres a Madrid i els seus voltants, que no van ser necessàries.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1