Dijous, 5 de gener de 2012 | 12:35
Vostè es troba a: Inici > Societat >

La crisi no arriba als menús nadalencs dels reclusos catalans

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Les presons serveixen fins a vuit apats especials per Nadal
La crisi no arriba als menús nadalencs dels reclusos catalans
05/01/2012 10:57
Passadissos d'una presó
Els presos catalans han gaudit aquest nadal de fins a vuit menjars especials per celebrar les festivitats, amb plats típics de les dates com ara escudella nadalenca amb galets, crema de marisc o rap a la marinera amb gambes.
Algunes presons catalanes, com la de Girona, han arribat a oferir vuit menús especials de Nadal als reclusos, una cosa que ha aixecat suspicàcies entre treballadors penitenciaris i crítiques de sindicats policials, alguns dels quals no entenen que mentre hi hagi famílies que no poden celebrar les festes per falta de pressupostos i es retalli en serveis públics, els presos gaudeixin d'un tracte especial, segons informacions recollides per La Vanguardia.

Així, en el Centre Penitenciari de Girona s'han repartit fins a vuit menjars especials, en els sopars del 24 i de Nit de cap d'any i en els menjars i sopars dels dies de Nadal, Sant Esteve i Any Nou.

Entre els plats que han degustat els reus en aquests menús es poden trobar menjars típics de les dates, com a escudella nadalenca amb galets, graellada de peix i marisc, sopa de peix o pollastre farcit de pinyons i panses i uns altres més atemporals, però no per això menys exquisits, com ara ànec a la taronja, remenat d''ajetes' i gambes o pollastre amb escamarlans.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1