vols rebre el Singular? Rebre elSingularDigital al teu correu electrònic Subscripció al butlletí
CONTROL PRESSUPOSTARI
Creu necessari el control pressupostari que proposa Madrid?
0 %
100 %
18 vots
Divendres, 06 de Gener de 2012
Actualitat

Política

04/01/2012
13:34  h.
Puig sobre la independència: “Anirà més ràpid del que ens pensem”
El conseller lamenta que els presumptes delictes d’Iñaki Urdangarin embrutin la monarquia
Felip Puig a Catalunya Ràdio
El conseller d’Interior, Felip Puig, ha assegurat avui en declaracions a Catalunya Ràdio que la independència de Catalunya “anirà més ràpid del que ens pensem”.

I després que l’alcalde de Vic, Josep Maria Vila d’Abadal, pronostiqués ara fa uns dies que aquesta seria una realitat “en dos o tres anys”, Puig s’ha limitat a comentar: “Amb ell coincidim amb vàries coses”.

En aquesta mateixa línia, preguntat sobre el rescat de l’Estat al País Valencià, el conseller ha afirmat que “els catalans sempre ens en sortim, amb moltes dificultats, però sols” i per això ha assegurat que “s’han de trencar moltes rigideses” existents, com l’actual model de finançament. I ha afegit: “O esdevenim un país normal o sempre serem un país subsidiat”.

Puig també ha lamentat que els presumptes delictes d’Iñaki Urdangarin embrutin la monarquia, “una institució a la qual no tinc gaire estima però està consolidada i que ha jugat d’àrbitre, encara que de forma no gaire favorable a Catalunya”, ha explicat.

Multar el CAT no és una prioritat

En aquesta mateixa entrevista el conseller, que s’ha posat una nota de 6 en aquest primer any de govern, ha recordat que els Mossos d’Esquadra de trànsit tenen “la instrucció que la seguretat viària és prioritària davant altres coses més anecdòtiques” com multar el CAT a les matricules, ja que aquest adhesiu –que el conseller porta a la moto i al cotxe particular- “no dificulta la lectura de la matricula ni genera cap problema de seguretat”.
Imprimir Enviar notícia
FacebookTwitterLa TafaneraRemoumeIndependènciaCatosferaMeneameYahoo
17Veure i/o afegir comentaris
josep:El Jordi pregunta "què esperem?" Doncs CiU pot seguir esperant...
Comentaris (17 en total)
josep
05/01/2012 18:01
El Jordi pregunta "què esperem?" Doncs CiU pot seguir esperant 30 anys més... no els vindrà d'uns quants anyets més...
Jordi
05/01/2012 09:22
Doncs a què esperem?
Bernat Tallaferro
05/01/2012 08:59
Ara es el moment, el moment de que TOTS els partits de Catalunya estiguin units per a formar un nou estat. No val a fotren's els testos pel cap els uns als altres: hem de demostrar una unió que ha de ser imparable i només així aconseguirem l'objectiu básic per a la nostra supervivéncia sense ser esclaus dels veïns: l'independència!!!! Ah, i si ens llevem d'hora, algun valor afegit tindrem!!! Visca Catalunya... LLiure
MARIA
04/01/2012 23:11
heu llegit que el diu el ministre Guindos? vol controlar els pressupostos de les autonomies. Tornem a l'epoca dels VIRREIS!! INDEPENDENCIA JA!!!!!!
Elies
04/01/2012 20:25
Més ràpid del que pensen els de ciu? això segur, perquè ells no mouen un dit per avançar, tenen por perquè no tenen iniciatives. La reflexió de Vila d'Abadal la trobo encertada i oportuna. Ell podria ser el proper candidat de Ciu.
Tomas Runcer
04/01/2012 19:58
La independència no arriba es va a buscar
Miquel Forest
04/01/2012 18:43
Els números canten i l´espoli fiscal es del tot imposible de agüantar per tots els catalans. Com la situació economica no s´arreglará facilment en anys, la gent de Catalunya, tant mateix els xarnegos, voldrán l´independencia. El Sr. Puig té tota la raó , així com el Sr. Vila d´Abadal. Ara, tenim que anar junts per la feina. Val la pena l´esforç i els ciutadans catalans en surtirem bé.
Jofre Grèvol
04/01/2012 18:23
La independència només arribarrà amb Ciu, amb el suport d´ERC, i una part que encara queda del PSC. Junts per l´objectiu.
el nom
04/01/2012 17:54
A veure, creieu que la independència arrivarà sense CIU ?? Jo crec que no! O millor , creieu que un partit d'esquerres pot portar el país a la independència??I aquesta molt menys !!! Els danys colaterals d'un procés així CAP partit d'esquerres els assumirà mai!!!
Siscu
04/01/2012 17:47
Només CiU ens pot portar a la independencia. Tot el demés és fullaraca.
el nom
04/01/2012 17:41
I amb el tractament del PV com a regió més... Amb aquests catalanistes, els espanyolistes poden dormir tranquils (i ho fan). Per cert, calen dos màsters per llegir els punyeteros "captchas"
ALT
04/01/2012 16:06
Si creu el que creu què fa a CiU? Potser ser conseller?
Jordi (de Manresa)
04/01/2012 14:58
Amb convergència la independència potser arribarà, si, abans s'acabi el combustible nuclear del sol. De moment, retallades, i més retallades (i això que sense l'espoli fiscal ni caldria fer-ne), i de moment negociar amb madrid el "pacte fiscal", l'any que ve o l'altre... i així qui dia passa , any empeny. Els convergentets són igual de falsos que els del tripartit.
el nom
04/01/2012 14:19
No sé si CiU té cap estratègia internacional per a buscar aliats externs, però crec que si volem que la independència sigui aviat una realitat, haurien de posar fil a l'agulla ja, que articles com el del The New York Times (crec que es aquest diari), dictat desde la Moncloa o els seus serveis diplomàtics, estan actuant com sempre, en contra nostre, a nivell internacional.
She Estitil
04/01/2012 14:05
Per cert, és absolutament ridícul que després de dir el que ha dit sobre la idnependència afegeixi que "El conseller lamenta que els presumptes delictes d’Iñaki Urdangarin embrutin la monarquia". A un independentista de veritat li rellisca completament el que li passi a la monarquia espanyola. Ja-s'ho-fa-ran. Mentalitat colonitzada tenen aquests de CiU.
Jaina Grantsge
04/01/2012 14:00
Ahir va sortir la Puta dient que "podriem ser sobirans sense ser un estat de la UE" i avui surt la Ramoneta dient que "la independència arribarà abans del que ens pensem". I mentrestant els catalans amb l'aigua al coll. Miri, la independènci no la necessitem ràpid, la necessitem JA. Ens estem ofegant i la Generalitat és insolvent i el perill de corralito sura a l'ambient.
Vicenç Ramoneda
04/01/2012 13:45
"Puig sobre la independència: “Anirà més ràpid del que ens pensem” Si abans eren 300 anys, ara en seran 100 amb CiU! Sor d'en Vola d'Abadal!
Envia'ns el teu comentari
Opini sobre la notícia que acaba de llegir.
Informaciówww.elsingulardigital.cat es reserva el dret a no publicar aquelles aportacions que siguin contraries o atemptin contra la Llei, la moral, la dignitat, la bona fe o l'ordre públic, o que infringeixin drets de propietat intel·lectual o industrial. www.elsingulardigital.cat tampoc assumeix cap responsabilitat derivada de l'enllaç a altres webs de tercers, ni dels seus continguts, que es pugui accedir a través del nostre portal.
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

PUBLICITAT
PUBLICITAT
© ElSingularDigital.cat S.L. 2008
CONTACTA AMB NOSALTRES | QUI SOM | PUBLICITAT | AVÍS LEGAL
Generalitat de Catalunya
Associació Catalana de Premsa Gratuïta RSS XHTML vàlid CSS vàlid CMS ComitiumSuite
desenvolupament: BabSoft disseny gràfic: l'eixida