Divendres, 6 de gener de 2012 | 12:22
Vostè es troba a: Inici > Esports >

Busquets: "El secret de Messi és que és el millor"

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
El migcampista espera un derbi "competitiu"
Busquets: "El secret de Messi és que és el millor"
05/01/2012 14:03
Sergi Busquets entrenant
EP.- El jugador del FC Barcelona Sergio Busquets ha assegurat aquest dijous que el secret de Leo Messi que li va permetre jugar davant Osasuna malgrat sofrir hores abans un procés gripal i dolor estomacal és que és "el millor del món" i que compta amb un físic portentós.
"El secret és que és el millor jugador del món. Ha vingut de vacances, ha fet dos entrenaments, però és un futbolista que és un portent físic i està molt bé sempre tot l'any. Al matí no es trobava molt bé però va millorar i va poder jugar", va celebrar Busquets en roda de premsa.

Messi va contribuir a una clara victòria (4-0) que deixa encarrilada l'eliminatòria de vuitens de final de Copa del Rei, si bé el migcampista recela del feu osasunista. "Vam fer un partit bastant bo davant un bon rival i traiem un bon resultat per a la volta, que segur que no va a ser fàcil a Pamplona, en un estadi que estreny molt", va apuntar.

"Tenim experiència suficient de l'any passat en el camp del Betis o Mallorca, i Osasuna és un gran equip i estreny molt en el seu estadi, va a ser un partit de Copa en el qual pot passar de tot i caldrà anar tranquils, relaxats, i a guanyar el partit igual", va sentenciar sobre aquest tema.

Malgrat això, no va voler entrar a valorar el possible encreuament en cambres contra el Reial Madrid. "Signaria passar, la qual cosa ens preocupa és el nostre partit de tornada, el dels altres equips queda al marge. Parlar de supòsits emparejamientos és faltar al respecte al rival", va comentar.

Quant a la renovació del tècnic, Pep Guardiola, va recordar que el desig de tota la plantilla blaugrana és que es quedi els màxims anys possibles. "Tant de bo sigui un entrenador tipus Ferguson, però la decisió la pren ell", va assenyalar.

Preguntat pel derbi en el camp del RCD Espanyol del proper diumenge, Busquets va assegurar que serà un xoc complicat i molt important pels blaugranes, i que "no té per què ser calent, sí competitiu". "Cada equip farà tot per guanyar i hi ha una motivació extra per jugar contra el rival de la ciutat. És dels camps més difícils, és un gran equip, jove, que ens va a estrènyer a dalt i encara que hagi venut jugadors segueix tenint una gran plantilla i està fent una gran temporada", va manifestar.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1