Divendres, 6 de gener de 2012 | 12:28
Vostè es troba a: Inici > RSC >

El Cermi anima a les persones amb discapacitat a defensar-se per si mateixes

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
'Guia per a l'autodefensa' contra la discriminació
El Cermi anima a les persones amb discapacitat a defensar-se per si mateixes
05/01/2012 12:27
Guia contra la discriminació del CERMI
El Comitè Español de Representants de Persones amb Discapacitat (Cermi) anima a les persones amb discapacitat i a les seves famílies a defensar per si mateixes els seus drets, assumint un paper actiu i protagonista contra les discriminacions i exclusions que puguin patir per motius de discapacitat.
Amb aquest objectiu, el Cermi ha publicat en forma de fullet la 'Guia per a l'Autodefensa de les Persones amb Discapacitat', que arriba a la seva segona edició, un manual pràctic amb orientacions i consells perquè les pròpies persones amb discapacitat exerceixin els seus drets humans i combatin les violacions i vulneracions que els amenacin.

El manual parteix del convenciment que les més interessades a defensar els seus drets són les pròpies persones amb discapacitat, per a això "han de prendre consciència dels mateixos, conèixer-los, i actuar prenent la iniciativa quan aquests puguin estar en perill per agressions o hostilitats de l'entorn", segons afirma l'organització.

Per facilitar aquesta tasca, la Guia ofereix informació comprensible sobre el marc legal vigent a Espanya i dota d'eines i instruments pràctics d'actuació en cas de vulneració de drets.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1