Divendres, 6 de gener de 2012 | 12:24
Vostè es troba a: Inici > Municipis >

Viladecans es veu obligada a obrir el Parc Aeroespacial altres activitats per falta de demanda

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Nou fracàs de l'alcalde Ruiz
Viladecans es veu obligada a obrir el Parc Aeroespacial altres activitats per falta de demanda
04/01/2012 13:26
9Parc de Negocis de Viladecans
Redacció/EuropaPress.- L'Ajuntament de Viladecans s'ha vist obligat a flexibilitzar els usos del sector industrial de Ca l'Alemany, projecte personal de l'alcalde de la ciutat, Carles Ruiz, perquè es puguin instal·lar tot tipus d'activitats industrials en una zona que fins ara estava reservada a la creació del Parc Aeroespacial i de la Mobilitat.
El projecte, que s'ha vist relacionat amb el cas Pretòria, en el sumari del qual apareix esmentat, preveia la creació d'un parc d'activitats industrials especialitzat en la indústria aeroespacial i de la mobilitat, un parc d'oficines i serveis i una zona d'equipaments públics i serveis per a les empreses i els treballadors.

El Parc Aeroespacial i de la Mobilitat es va començar a gestar en 2003 i tres anys després l'Ajuntament de Viladecans i la Generalitat van crear un consorci paritari per al seu desenvolupament. Es tracta d'un projecte personal de l'actual alcalde del municipi, Carles Ruiz, que en 2003 exercia el càrrec de Regidor d'urbanisme.
9carles-ruizSegons fonts de Deltabcn-Parc Empresarial d'Activitats Aeroespacials i de la Mobilitat, la mesura té com a objectiu "adequar l'oferta de sòl a la demanda existent" de manera que el sector ja no estarà reservat a la implantació de negocis de l'àmbit de l'aeronàutica, la indústria espacial i de la mobilitat.

La modificació afectarà a la zona del sector de Ca l'Alemany que encara no s'ha urbanitzat -que abasta 550.000 metres quadrats de superfície- mentre que la zona ja urbanitzada, de 20.000 metres quadrats i amb cinc parcel·les, sí que es reserva a activitats aeronàutiques i de mobilitat.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1