Notícies

Dijous  03.11.2011  12:52

VilaWeb, la revista mensual

Cada mes VilaWeb publica un resum en pdf dels fets més importants que els membres de +VilaWeb poden llegir i que al cap d'un mes és de lectura lliure per a tothom

 

 

Número 4. #Uf, s'acaba un món'. Resum de l'any

La primavera àrab, l'apagada de TV3 al País Valencià, el desastre nuclear al Japó, la campanya 'Pel dret de decidir' a Barcelona, el 'Moviment dels Indignats', l'envestida contra la llengua, la dimissió de Francisco Camps, el centenari del naixement d'Enric Valor, el corredor mediterrani, la mort de Steve Jobs, el sistema segrestat, la desaparició de les caixes d'estalvi…, són alguns dels temes més impactants que ha deixat el 2011 i que mostra en forma de resum de l'any el número 4 de la revista mensual de VilaWeb.

'#Uf. S'acaba un món. Resum del 2011' és un número especial de la revista de VilaWeb, obert a tots els lectors del diari, que inclou el resum del 2011, també alguns dels temes que marcaran el 2012 i els vídeos de l'any de VilaWeb TV.

Els membres de +VilaWeb reben el mensual per correu  i també poden accedir al contingut de la revista des de la pàgina de +VilaWeb entrant a l'apartat 'Gestió del Compte' amb el seu nom i password.

Si no sóu encara membres de +VilaWeb us en podeu fer. Consulteu aquesta pàgina per a saber-ne més o telefoneu al 934 426 439

Punxeu sobre "Expand" per veure la revista a pantalla completa o ací per descarregar-la en format pdf.

 

Número 3. El sistema segrestat. Novembre de 2011

VilaWeb publica una nova edició del mensual en format digital, adreçat als membres de la comunitat de lectors +VilaWeb amb la finalitat de donar context a la informació del mes i oferir nous continguts. El número 3 posa l'èmfasi a la crisi econòmica, amb un article de reflexió de Vicent Partal titulat 'El sistema segrestat', que analitza com el capitalisme, alliberat de competidors, ha perdut també els prejudicis i s'ha convertit en un sistema embogit que no té en compte cap més principi sinó el guany. 'Les alarmes han començat a disparar-se, no sols pel que passa amb l'economia, sinó també respecte a la salut democràtica dels nostres països.' Aquesta revista també inclou un 'Especial llibres per Nadal', el reportatge d'investigació 'Salvador Iborra: La mort gens casual d'un poeta', un resum de les noves retallades anunciades pel president Mas, l'anàlisi postelectoral i més.

Punxeu sobre "Expand" per veure la revista a pantalla completa o ací per descarregar-la en format pdf.

 

Número 2. Sense ETA. Octubre de 2011

Octubre ha estat un mes informativament molt calent, amb l'anunci d'ETA del cassament definitiu de l'activitat armada, tema que ocupa la portada d'aquest número, però també per la decisió de la Unió Europea de prioritzar el Corredor Mediterrani complet, encara que incloent-hi Madrid, per la mort del dictador libi Muammar al-Gaddafi, i d'altres.

Punxeu sobre "Expand" per veure la revista a pantalla completa o ací per descarregar-la en format pdf.

 

Número 1. La mort de Steve Jobs. Setembre de 2011

Aquest número vol ser un homenatge a Steve Jobs i per això hi hem inclòs la traducció en català del seu famós discurs a la Universitat de Stanford. També hi trobareu els grans temes del mes de setembre, com ara el debat sobre el corredor mediterrani o l'atac a les escoles en català, la secció de dades elaborada exclusivament per a la revista, així com un avançament editorial de la nova novel·la de Ferran Torrent, 'Ombres en la nit'.

Punxeu sobre "Expand" per veure la revista a pantalla completa o ací per descarregar-la en format pdf.

 

Número 0. La dimissió de Camps. Juliol 2011

La dimissió del president de la Generalitat Valenciana Francesc Camps centra aquest número de prova de la revista mensual de VilaWeb. La publicació inclou ja les que seran les seccions habituals de la mateixa entre les quals un avançament editorial, una cronologia del mes o una secció de periodisme de dades.

Punxeu sobre "Expand" per veure la revista a pantalla completa o ací per descarregar-la en format pdf.