Dimarts, 10 de gener de 2012 | 14:28
Vostè es troba a: Inici > Política >

Cantona vol presentar-se a les presidencials franceses

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
L'exfutbolista es mostra preocupat per les desigualtats socials
Cantona vol presentar-se a les presidencials franceses
10/01/2012 10:09
cantona
EP.- L'exfutbolista Eric Cantona ha començat una campanya per tractar de presentar-se a les eleccions presidencials a França, per a això ha de reunir abans de finals de febrer almenys 500 signatures d'autoritats electes, segons ha informat aquest dilluns el periòdic 'Libération'.
L'antic jugador del Manchester United, reconvertit també a actor, ha escrit una carta a desenes d'alcaldes en les quals es descriu com "un ciutadà compromès" i preocupat amb els temps. "Si em dirigeixo a vostè és per sol·licitar la seva signatura en el marc del debat polític en què es troba el país", esmenta la carta.

Cantona, que s'erigeix en defensor de "milions de famílies" oblidades pels poders públics, aparentment no pretén tant presentar-se als comicis com atreure l'atenció sobre la campanya que al setembre va llançar la Fundació Abbé-Pierre (FAP) per fer de la política de reallotjament un eix de la campanya.

L'exfutbolista ja va tractar al desembre de 2010 d'alertar de les desigualtats socials demanant a la població que retirés diners d'entitats financeres.

Els candidats per arribar a l'Elisi s'enfrontaran a l'abril en una primera volta després de la qual els dos més votats passaran a una segona votació prevista per al mes de maig. En el cas que Cantona arribés a sumar els 500 avals necessaris, una cosa complicada tenint en compte que no té un partit darrere seu, mancaria d'opcions factibles de passar a la segona volta.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1