Dimecres, 11 de gener de 2012 | 12:40
Vostè es troba a: Inici > Política >

Fernández Díaz descarta la PPvergància a Barcelona

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
El líder popular acusa CiU d'oblidar que els ciutadans van votar pel canvi
Fernández Díaz descarta la PPvergància a Barcelona
10/01/2012 12:02
9Alberto Fernández Díaz, PP
Encara que porten tres setmanes fent bombo de la possibilitat d'una PPvergència en l'Ajuntament de Barcelona, finalment Alberto Fernández Díaz ha anunciat que no entrarà a formar part del govern del consistori perquè, entre altres motius, Xavier Trias no planta cara a la Generalitat.
El líder del PP a l'Ajuntament de Barcelona, Alberto Fernández Díaz, ha anunciat aquest dimarts que els populars no entraran al Govern municipal de Xavier Trias (CiU) perquè "no es donen les condicions" per a això per la confusió ideològica de l'alcalde, la seu deriva nacionalista i la seva continuïtat amb les polítiques de l'anterior govern de PSC i ICV-EUiA.

"No hi ha possibilitat d'acord amb CiU al voltant d'un model de ciutat donada la confusió ideològica de CiU a Barcelona i la seva aposta per moltes qüestions per una deriva independentista que el PP no podem compartir", ha afirmat en roda de premsa, destacant que els barcelonins van votar canvi en les eleccions municipals i que farà oposició "nítida i assenyada".

Ha donat una raó afegida, la falta de determinació de Trias davant la Generalitat, i ha concretat que va traslladar a l'alcalde la seva decisió de no entrar al govern el 21 de desembre en una reunió per tancar l'acord de Pressupostos del 2012 i en una altra trobada el 5 de gener, encara que des de la mateixa nit electoral havia pensat que el PP havia de formar govern.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1