Dimecres, 11 de gener de 2012 | 12:28
Vostè es troba a: Inici > Política >

Rubalcaba utilitza les aspiracions dels socialistes catalans per desgastar Chacón

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
El Congrés del PSOE estudiarà que el PSC aspiri a major autonomia a Europa
Rubalcaba utilitza les aspiracions dels socialistes catalans per desgastar Chacón
11/01/2012 11:09
Carme Chacón i Alfredo Pérez Rubalcaba dialoguen
La carrera de Carme Chacón per liderar el PSOE es complica per les traves que els ‘amics’ de Rubalcaba l'hi estan posant. L'eurodiputat Antonio Masip ha presentat una esmena que es discutirà en el Congrés socialista contra que el PSC sigui membre orgànic de ple dret del Partit Socialista Europeu.
Al Congrés del PSC del desembre passat, en el qual es va triar a Pere Navarro per a la primera secretaria del partit, els socialistes catalans es van comprometre a treballar per “ser membres orgànics de ple dret del Partit Socialista Europeu”; una cosa que ha aprofitat l'eurodiputat per Oviedo, Antonio Masip, per desgastar Carme Chacón en el 38º congrés socialista, que triarà al secretari/a general del PSOE.

Segons informa el diari El País, Masip ja ha presentat una esmena, impulsat per comentaris que diu haver escoltat en els passadissos del Parlament Europeu que “es pretenia que hi hagués dos partits socialistes espanyols europeus”; acusació que casa amb l'afirmació de Rubalcaba, en la presentació de la seva candidatura, quan va dir que el PSOE necessita dir el mateix en tota Espanya.

Amb aquesta esmena, Rubalcaba pretén desgastar Carme Chacón, a la qual esperen posar en un compromís al Congrés socialista i obligar-la a posicionar-se o fer un afront davant els seus companys catalans, dels quals ha rebut un suport massiu.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1