Dimecres, 11 de gener de 2012 | 12:34
Vostè es troba a: Inici >

SOBREVIU A UNA CAIGUDA DE 100 METRES MENTRE FEIA PUENTING

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
El riu estava ple de cocodrils
SOBREVIU A UNA CAIGUDA DE 100 METRES MENTRE FEIA PUENTING
09/01/2012 12:16
Una jove australiana ha sobreviscut després de sofrir una caiguda de més de cent metres mentre practicava 'puenting' sobre les cataractes Victoria, entre Zàmbia i Zimbabue, i de submergir-se en el riu Zambeze, infestat de cocodrils.
Erin Langworthy, de 22 anys i originària de Perth, únicament va sofrir corts i contusions a causa de la caiguda, que es va produir el passat Cap d'any, segons el diari 'Sydney Morning Herald'.

La pròpia jove ha reconegut que és un "miracle" que hi hagi sobreviscut. "Vaig sentir com si m'haguessin donat una bufetada en tot el cos", va declarar a la cadena de televisió australiana Channel Nine.

Les imatges de vídeo mostren com, en el moment del salt, se li va trencar el cable i va caure en el riu. Langworthy va haver de bussejar per desembolicar la corda lligada als seus peus després d'entrar en els ràpids. "En realitat, havia de nedar cap avall i tirar de la corda elàstica en què estava atrapada per arribar a la superfície", va explicar.

Després de deslligar els seus peus, se les va arreglar per nedar fins a la riba del riu en el costat de Zimbabue, a l'espera d'ajuda. "Sí, crec que definitivament és un miracle que hagi sobreviscut", va admetre. Langworthy va ser atesa en una clínica propera abans de ser evacuada a Sud-àfrica.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1