Dimecres, 11 de gener de 2012 | 12:51
Vostè es troba a: Inici > Política >

Montoro presentarà aquest dijous un pla per eliminar organismes públics

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
El Govern pretén aprimar l'administració
Montoro presentarà aquest dijous un pla per eliminar organismes públics
04/01/2012 19:01
9Cristobal Montoro cap
P. Alegre.- El Consell de Ministres estudiarà aquest dijous un nou paquet de mesures, aquesta vegada de caràcter econòmic. El Ministre d'Hisenda i Administracions Públiques, Cristóbal Montoro, plantejarà una reducció de l'Administració de l'Estat per reduir el dèficit del país.
Montoro plantejarà la necessitat d'aprima l'administració pública per reduir l'important dèficit de l'Estat, que el Govern de Mariano Rajoy ha elevat al 8%, encara que durant aquesta setmana tres ministres han donat tres xifres diferents sobre aquest tema.

L'aprimament de l'administració pública afectarà especialment a les autonomies i s'espera que el Govern recuperi competències que estan duplicades. El Govern no aprovarà una mesura, però sí que podria marcar les línies mestres que després traslladarà al Consell de Política Fiscal i Territorial que el propi Montoro té previst convocar en breus.

Aquest nou pla d'ajust ja va ser avançat pel propi Montoro dilluns passat i complementa a les primeres mesures preses per l'executiu popular, que divendres passat va anunciar una sèrie de retallades i mesures d'ajust per aconseguir l'estalvi de 8.900 milions d'euros i la recaptació d'altres 6.200 milions.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1