Dijous, 12 de gener de 2012 | 13:03
Vostè es troba a: Inici > Política >

L'empresa que dirigeix el Director de l'ICS presenta 202 milions de deute

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Segueix sense conèixer-se el salari de Josep Prat
L'empresa que dirigeix el Director de l'ICS presenta 202 milions de deute
23/12/2011 11:43
9Josep Prat (ICS) i Boi Ruiz
Redacció.- A 202 milions d'euros ascendeix el deute que el Holding hospitalari que dirigeix el Director General de l'Instutut Català de la Salut (ICS), Innova, ha presentat a l'ajuntament de Reus, encara que es desconeix el salari que Josep Prat percep d'aquest conglomerat d'empreses que controla gran part de la sanitat pública catalana.
Després de les denúncies d'aquest diari de l'opacitat d'Innova, l'empresa ha presentat la seva situació financera a l'ajuntament de Reus, tal com recull la llei que s'ha de fer; encara que no ha publicat el salari que percep el seu Director General, Josep Prat, qui ocupa el mateix càrrec en l'ICS però cobra dels primers.

Segons informa El Plural, Innova compta amb un deute de 202 milions d'euros. A més, compta, entre altres préstecs, amb un crèdit per un import de 47 milions d'euros del Servei Català de Salut, del qual el mateix Prat va ser director general entre 1998 i 2003.

Innova compte, segons el Diari de Girona, amb importants contractes sanitaris a Reus i el pressupost dels quals triplica el de l'ajuntament local -111 per 335 milions d'euros que mouen les empreses que s'integren en Innova-; encara que es desconeix el nom de les empreses i, fins i tot, la quantitat d'elles que ho formen.

Prat és, a més, membre del consell d'administració de la filial espanyola de la multinacional United Surgical Partners (USP), la principal empresa privada de sanitat d'Espanya, amb una presència a Barcelona i Girona; i del Consell Assessor per a la Sostenibilitat i el Progrés del Sistema Sanitari, que va idear el president català, Artur Mas, perquè li aconsellés sobre temes sanitaris. També compta amb accions de la immobiliària Wanplais, amb seu a Barcelona.
Vicenç
29/12/2011
Mal company, ha escollit el Conseller Boi Ruiz, per gestionar el ICS. A que espera per acomiadarlo ?
Jaume
27/12/2011
Un "angelet",vamos...Que la sanitat catalana estigui en mans de personatges com aquet indica que ens falta molta cultura i determinació per fer una criba de en qui dipositem la nostra gestió.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1