Dijous, 12 de gener de 2012 | 12:49
Vostè es troba a: Inici > Cultura >

Cameron es posa perepunyetes

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Avatar 2 retarda la seva estrena fins a 2016
Cameron es posa perepunyetes
12/01/2012 12:05
avatar escena
Fa ara gairebé un any, James Cameron va anunciar que Avatar 2, la seqüela de la pel·lícula més taquillera de la història, s'estrenaria al desembre de 2013. Però sembla que caldrà esperar bastant més per tornar a viatjar fins a Pandora, almenys fins a 2016.
Va ser el productor Jon Landau qui, durant una projecció promocional de diverses escenes de la versió en 3D de Titanic, va anunciar el retard de la segona part d'Avatar. Aquest tremend retard de tres anys en el calendari previst no es deu a problemes de finançament ni inclemències creatives, sinó al desig del propi Cameron d'aprofundir i perfeccionar noves tècniques de filmació.

I és que amb aquesta seqüela el cineasta està desitjant tornar a marcar un abans i un després en la forma de produir cinema. A més de perfeccionar la tècnica de captura del moviment i els equips de rodatge i càmeres en 3D el gran repte de Cameron es refereix a la velocitat de filmació.

El director de Titanic vol rodar a 60 fotogrames per segon, en lloc dels 24 amb els quals es filma normalment. Aquest nou repte deixaria empetitit el desafiament que llança en aquests moments des de Nova Zelanda Peter Jackson que roda les dues pel·lícules del Hobbit a 48 fotogrames per segon, el doble de la velocitat normal de filmació.

"Mereixerà la pena esperar", promet el productor Jon Landau per calmar la impaciència sorgida davant l'anunci. Caldrà esperar encara almenys tres anys per comprovar si té raó.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1