Dijous, 12 de gener de 2012 | 12:53
Vostè es troba a: Inici > Política >

Rubalcaba es presenta perquè no creu que Chacón sigui una solució per al PSOE

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Reconeix que el partit té una "falta de credibilitat notable"
Rubalcaba es presenta perquè no creu que Chacón sigui una solució per al PSOE
12/01/2012 11:04
9rubalcaba-quatre
EP.- L'aspirant a la Secretaria General del PSOE Alfredo Pérez Rubalcaba ha justificat aquest dijous la seva candidatura en què creu que pot "fer-ho millor" que Carme Chacón i en què "honestament" no creu que el seu contrincant sigui una solució per a aquest moment de la vida del partit.
"Jo ho he pensat molt, sabia que Carme Chacón ho intentaria i si em presento és perquè crec que ho puc fer millor que Carme. Sincerament, si jo cregués que ella és una solució per a aquest moment de la vida del partit no m'hauria presentat, però honestament no ho crec", ha dit en una entrevista a Telecinco recollida per Europa Press.

L'exvicepresident del Govern ha deixat clar que es presenta perquè vol guanyar, tot i que ha assegurat que si perd "no passa res". A més, ha subratllat que tot i que ara hi hagi una "confrontació" ell serà "exquisidament curós" i no farà "una sola desqualificació de Carme", perquè no té "motius per fer-ho" però sobretot per no "donar-li bases a l'adversari polític", que és el PP.

"D'aquí a tres setmanes un dels dos serà secretari general i no vull que les coses que jo pugui dir ara puguin ser utilitzades per donar-li al cap a Carme, que és la meva companya de partit i per tant no és la meva adversària política", ha afegit.

Així, no ha volgut precisar per què creu que el seu projecte és millor que el de Chacón però, després de preguntar-li si la joventut és un valor, ha replicat que "és un criteri, però no el més important", sinó que la cosa més important és "què tens al cap" i "quin és el teu projecte" per al partit i per als ciutadans.

Ha reconegut que el partit té una "falta de credibilitat notable i algú ha de fer una tasca de recomposició" i segons la seva opinió aquest algú ha de tenir "una certa experiència" en el que ha estat el PSOE, però també "idees i ganes".

Rubalcaba ha dit no sentir com una "traïció personal" el fet que algunes persones -com l'exministra Cristina Narbona- hagin decidit donar suport a la seva contrincant i ha subratllat que "està en les regles del joc, la gent té dret a optar", tot i que ha reconegut que no li agrada "quan algú ho fa de mala manera, sense explicar-te les coses".
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1