Dimecres, 11 de gener de 2012 | 12:31
Vostè es troba a: Inici > Els Miols d'Isidoro >

LA FUSIÓ

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
ELS MIOLS D'ISIDORO
LA FUSIÓ
Els miols d'Isidoro
09/01/2012 10:13
Ho sento pels amics de la COM i de la Xarxa, i també, ¡com no!, pel prestigi del “Terminator de Taradell”, que es va inflar a posar-me a parir i a negar cadascuna de les notícies que aquest gat els anava explicant des de la seva gatera informativa, però en llegir-me aquest cap de setmana el publicat per El País i després per E-Noticies i el nostre Diari, sobre la “incipient” fusió entre la Xarxa i l'Agència Catalana de Notícies, no he pogut més que deixar anar una sonora riallada, en comprovar que, ara, precisament ara, es dóna per descomptat que durant el 2012 es va a produir la fusió entre els dos mitjans de comunicació. Diuen Claveguera i Martí Blanch, Martí Blanch i Claveguera, que la cosa jurídicament està difícil i que el Govern ho està estudiant. ¡I un nap, però dels de Lugo! Això ja està decidit des de fa temps i es farà com bé els he explicat, i també que els qui la palmaran seran aquells col·legues, especialment de la Xarxa, que no facin exactament el mateix que va fer en el seu moment el Conseller Mascarell o El Traïdor que va dissenyar les llistes dels seus companys desafectes a la COM, al que, de forma incomprensible, li ha salvat el càrrec i el curre un destacat dirigent del PSC al que la candidata Chacón perdoni per la seva incompetència. ¿I el director de la COM? Defenestrat, i a pelar notícies amb els redactors. ¿Per què? Endevinin-ho Vostès, estimats gatoadictes. ¿Potser per no deixar-se manipular? La veritat és que el full de ruta s'està complint inexorablement i a nosaltres i, pel que veig, també a altres col·legues, ¡encara sort!, solament ens queda comptar-s'ho amb la tristesa que sempre acompanya a qualsevol relat de cacicades polítiques. Per si no fos poc, a l'Avi Salvador ara se li ha ocorregut la “molt brillant idea” de deixar anar pasta als Ajuntaments per pal·liar la despesa corrent. O sigui, a assumir el paper que li correspondria fer a la Generalitat, que s'estalvia una pasta del seu pressupost i de pas cobrir les espatlles als municipis dels seus coreligionaris, algun dels quals ja s'ha declarat en fallida. S'admeten apostes sobre quins seran els municipis més beneficiats.

En fi, que amb el govern PPvergent de la nostra molt estimada Diputació de Barcelona tenim matèria editorial per a tota la legislatura, si algú no posa remei ràpid a tant destaroto.

‘Pena, penita, pena’ que cantava amb gran sentiment la Lola Flores quan la Hisenda pública socialista confonia els seus girs de canell amb les dels trileros de la Rambla….
 
Miauuuuuu…..!
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1