Divendres, 13 de gener de 2012 | 13:06
Vostè es troba a: Inici > Societat >

Del Nido no ingressarà a la presó, ara com ara

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
El jutge descarta la presó preventiva per al president del Sevilla
Del Nido no ingressarà a la presó, ara com ara
13/01/2012 11:09
José María Del Niu
EP.- La Secció Tercera de la Audiència de Màlaga ha rebutjat imposar noves mesures cautelars a l'advocat José María del Nido, a l'exalcalde de Marbella (Màlaga) Julián Muñoz i a la resta d'acusats que han estat condemnats en el cas 'Minutas', sobre les presumptes irregularitats en els encàrrecs professionals realitzats per l'Ajuntament de Marbella.
En aquesta resolució, notificada aquest divendres, s'acorda mantenir les mesures adoptades en el seu moment en l'acte d'obertura de judici oral, com són l'obligació de comparèixer davant aquest Tribunal quan sigui citats, de comunicar a aquest òrgan judicial el domicili per a citacions i el deure informar de quantes sortides realitzin fora del territori nacional.

Aquesta decisió es produeix després de la vista celebrada dilluns passat dia 9, en la qual la Fiscalia Anticorrupció va sol·licitar com a mesura cautelar l'ingrés a la presó sense fiança per a Del Nido i per a Muñoz. Alternativament, va demanar que se'ls imposés a cadascun una fiança de 500.000 euros, la retirada del passaport i la compareixença en el jutjat cada 15 dies.

El Tribunal va condemnar al lletrat José María del Nido a set anys i mig de presó i 15 anys d'inhabilitació absoluta com a cooperador necessari pel delicte continuat de frau en concurs medial amb els delictes continuats de prevaricació i malversació de cabals públics. A més, va condemnar a Muñoz pel mateix delicte, però com a autor, i a la mateixa pena.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1