Divendres, 13 de gener de 2012 | 13:08
Vostè es troba a: Inici > Política >

Solidaritat acusa a CiU de sofrir "síndrome d'Estocolm" amb el PP

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Bertran lamenta que Mas s'hagi lliurat "gratuïtament" al PP
Solidaritat acusa a CiU de sofrir "síndrome d'Estocolm" amb el PP
12/01/2012 12:53
9uriel-bertran
EuropaPress.- El secretari general de Solidaritat Independentista, Uriel Bertran, ha acusat aquest dijous a CiU de sofrir "síndrome d'Estocolm" per votar el paquet d'ajustos del PP i després criticar que les seves polítiques asfixien a Catalunya.
En els Esmorzars Informatius d'Europa Press, el president de la Generalitat, Artur Mas, ha lligat el suport "puntual" que CiU va donar al Govern al Congrés al fet que l'Estat pagui el que deu a Catalunya i a l'aprovació del pacte fiscal.

"Estimen als segrestadors dels nostres recursos econòmics. D'una banda, Mas anuncia que les mesures del PP asfixien a Catalunya, i per l'altre costat les voten. Són còmplices de l'asfíxia que denuncien", ha assegurat en declaracions a Europa Press.

Bertran ha lamentat així que CiU s'hagi lliurat "gratuïtament" al PP per no demanar res a canvi amb el seu suport al paquet de mesures, la qual cosa considera escandalós.

També ha acusat al Govern de generar més dèficit del previst, després que Mas hagi afirmat que li és familiar "la música i la lletra" d'un Executiu nou -en referència al Govern central- que obre els calaixos i es troba amb més dèficit del previst.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1