Dissabte, 14 de gener de 2012 | 12:41
Vostè es troba a: Inici > Política >

Cornet serà el delegat especial de l'Estat en el Consorci de la Zona Franca

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Segons La Vanguardia
Cornet serà el delegat especial de l'Estat en el Consorci de la Zona Franca
13/01/2012 10:53
jordi-9cornet
Redacció.- El secretari general del PPC, Jordi Cornet, és el principal candidat per ocupar el càrrec de delegat especial de l'Estat en el Consorci de la Zona Franca de Barcelona, segons informa La Vanguardia. El nomenament podria fer-se oficial aquest mateix divendres, en el Consell de Ministres.
Cornet, home de confiança d'Alicia Sánchez Camacho, ha estat el responsable de la campanya electoral dels populars catalans en les passades autonòmiques i actualment ocupa un escó al Parlament català, on també exerceix com a secretari primer de la Taula, ja que hauria d'abandonar quan sigui nomenat.

Tal com va informar CatalunyaPress
, Cornet va ser un dels noms que va sonar per ocupar la Delegacia del Govern a Catalunya i fins i tot per a una Secretaria d'Estat, però la seva intenció de voler mantenir la secretaria general del Partit Popular de Catalunya l'ha portat a decidir-se per aquest altre càrrec, segons les fonts consultades per aquest diari.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1