Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
El proper examen serà contra el Reial Madrid
13/01/2012 07:32
barsa mallorca2
El FC Barcelona ha vençut aquest dijous a Osasuna (1-2) en el partit de tornada dels vuitens de final de la Copa del Rei, gràcies als gols d'Alexis i Sergi Roberto, i ha confirmat la seva presència en cambres, on es mesurarà al Reial Madrid en dos nous 'clàssics' que avivaran la rivalitat entre tots dos.
El conjunt de Pep Guardiola, amb la seva maquinària en la banqueta, només va sofrir en els instants finals de la primera meitat. La utòpica remuntada dels rojillos mai va prendre cos, però Osasuna si que va creure en un miracle quan Lekic va batre a Pinto en el minut 40.

L'ariet serbi va definir sense problemes una passada interior i va provocar el 'run run' en la graderia. Des d'aquest moment i fins al descans, els de Mendilibar van buscar el segon amb afany. De fet, Cejudo i Calleja van estar prop d'haver-ho aconseguit.

Però no va anar així i el Barça va espavilar en la segona meitat. Els blaugrana aviat van anotar el gol de l'empat. El xilè Alexis, que no marcava des del Bernabéu, va aprofitar un centre d'Adriano per calmar els ànims en la graderia del Reyno i sentenciar qualsevol besllum o opció per als navarresos.

Para més inri, el Barça va seguir estrenyent amb un Pedro incansable --el canari ha de guanyar-se el lloc-- i amb un Messi insaciable, que vol jugar fins als partits que no tenen al·licients competitius. L'argentí, a mig gas, va donar la passada del segon gol als deu minuts de saltar a la gespa.

El jugador de Rosario, que va recollir el dilluns la Pilota d'Or, va assistir amb l'interior a Sergi Roberto. El canterano, molt sobri, va establir l'1-2 definitiu a 20 minutos del final. En el temps restant el xoc va perdre en intensitat i va servir perquè debutessin joves com Sergio Postigo.

El canterano del Leganés, ara a Pamplona, va gaudir d'uns minuts abans que Velasco Carballo xiulés el final del xoc i donés via lliure perquè dos nous 'clàssics' tinguin data i hora aquesta temporada. El Reial Madrid i el Barça ja es miren de reüll.