Diumenge, 15 de gener de 2012 | 13:03
Vostè es troba a: Inici > Comunicació >

El Punt Avui acomiadarà a una cinquantena de treballadors

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
La direcció arriba a un acord amb el Comitè d'empresa per l'ERO
El Punt Avui acomiadarà a una cinquantena de treballadors
13/01/2012 13:48
9El Punt Avui
Redacció.- La direcció d''El Punt Avui' ha arribat a un acord amb el Comitè d'empresa per presentar un Expedient de Regulació d'Ocupació (ERO) que afectarà a una cinquantena de treballadors, els quals cobraran una indemnització de 25 dies de sou per any treballat. A més, hi haurà retallades salarials.
Els treballadors han ratificat en assemblea l'acord al que ha arribat el Comitè d'empresa del diari amb la direcció, i que suposarà un ERO que afectarà especialment als treballadors del Grup Hermes, que assumeix la major part dels acomiadaments, mentre que de la Corporació Catalana de Comunicació (CCC) seran acomiadats vuit treballadors, però els que es quedin veuran reduït el seu salari entre un 20 i 40%.

Els treballadors es podran presentar voluntàriament a l'ERO, encara que en cas que no s'aconsegueixi la xifra indicada dimarts que ve, el dimecres serà la direccio la que designarà als acomiadats.

L'acord contempla que els treballadors que abandonin l'empresa rebran ara el 30% de la seva indemnització i la resta entre juliol d'aquest any i el mateix mes de 2013. En total, els treballadors acomiadats cobraran 25 dies per any treballat.

La plantilla veurà així com l'Expedient de Regulació d'Ocupació temporal que estava vigent es cancel·la en el mateix moment en el qual s'aprovi aquest nou ERO, que comportarà la inversió de 2 milions d'euros que garanteixin el pagament de les indemnitzacions als treballadors que deixen el mitjà i les nòmines del mes de desembre, que encara estan pendents de cobrar.

Precisament, aquesta setmana, els editors del diari van demanar a la Generalitat un milió d'euros en concepte de subvencions i publicitat per poder fer front als pagaments immediats.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1