Diumenge, 15 de gener de 2012 | 13:01
Vostè es troba a: Inici > Comunicació >

Els propietaris de 'El Punt Avui' demanen a la Generalitat que els avanci un milió d'euros

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Aquesta xifra inclouria la publicitat contractada i les subvencions directes
Els propietaris de 'El Punt Avui' demanen a la Generalitat que els avanci un milió d'euros
12/01/2012 10:09
avui punt
Segons publica Economia Digital, l'empresa editora del diari El Punt/Avui hauria demanat directament a la Generalitat que avancès els pagaments de la seva publicitat i subvencions directes concedides, quantitats que podrien ascendir al milió d'euros per fer front als deutes contrets.
L'empresa editora d'El Punt-Avui, Hermes Comunicacions, va sol·licitar a la Generalitat que se li avanci els pagaments de la publicitat institucional prevista, i així fer front als deutes contrets amb els empleats.

La idea seria que les centrals de mitjans que treballen per a l'Administració pública avancessin el pagament de la publicitat contractada i amb aquesta mesura s'alleujaria la tresoreria del diari, en una situació delicada i en plena negociació d'un ERO.

Mentre sembla ser que des de la Generalitat s'estan fent gestions per avançar el pagament d'algunes quantitats però no consideren oportú relacionar el pagament de les nòmines dels treballadors amb les subvencions .

A més, aquesta setmana finalitza el termini donat per l'empresa per arribar a un acord amb els treballadors sobre l'ERO que afectarà a 78 dels 394 empleats i que estaria estancada i sense acord, malgrat que l'empresa ofereix dos dies més per any treballat dels quals estableix la llei sense poder assegurar noves retallades en el futur.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1