Diumenge, 15 de gener de 2012 | 13:04
Vostè es troba a: Inici > Política >

Jordi Cornet, nou delegat en el Consorci de la Zona Franca

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Deixarà el seu escó al Parlament
Jordi Cornet, nou delegat en el Consorci de la Zona Franca
13/01/2012 17:35
jordi-9cornet
El Consell de Ministres ha nomenat en la reunió d'aquest divendres al secretari general del PP català, Jordi Cornet, nou delegat de l'Executiu central al Consorci de la Zona Franca de Barcelona (CZFB).
Nascut a Barcelona el 1965 i diplomat en Ciències Empresarials per la Universitat de Barcelona (UB), Cornet haurà de deixar el seu escó al Parlament i el seu lloc com a secretari primer de la Cambra, però continuarà com a secretari general del PPC.

Segons diverses fonts parlamentàries consultades per Europa Press, el millor col·locat per substituir Cornet a la Mesa del Parlament és el diputat Pere Calbó, encara que altres veus apunten a Rafael Luna, que podria tornar a l'òrgan gestor de la Cambra, on ja va estar la passada legislatura.

La regidora del PP a Badalona (Barcelona) Sonia Egea, persona de la màxima confiança de l'alcalde del municipi, el popular Xavier García Albiol, es convertirà en una nova diputada amb la marxa de Cornet.

Amb el nomenament de Cornet, els números 2 i 3 del PP català a les passades eleccions autonòmiques hauran abandonat el Parlament per exercir nous càrrecs: Delegada del Govern a Catalunya en el cas de Plans de Lluna, i delegat en el Consorci de la Zona Franca en el cas del secretari general dels populars catalans.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1