Diumenge, 15 de gener de 2012 | 13:07
Vostè es troba a: Inici > Política >

Chacón respon a Rubalcaba amb "elegància i respecte"

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
La seva batalla és contra la resignació i no contra el seu company
Chacón respon a Rubalcaba amb "elegància i respecte"
13/01/2012 17:39
Carme Chacón amb joves socialistes
EP.- La precandidata a la Secretaria General del PSOE Carme Chacón ha celebrat aquest divendres a Madrid un acte amb joves en el qual ha insistit que la seva batalla és contra la resignació, la frustració i el descoratjament davant la crisi i "no contra cap company", sense citar al seu contrincant, Alfredo Pérez Rubalcaba, que sempre rebran d'ella, ha dit, "elegància i respecte".
Chacón s'ha reunit amb un grup de joves militants que han llançat una plataforma de suport a la seva candidatura. L'acte ha tingut lloc en l'Agrupació Centro de Madrid i després que la candidata es deixés retratar en un bar proper acompanyada per diversos companys, entre ells, Pedro Zerolo, regidor de l'ajuntament de Madrid i Secretari de Moviments Socials i Relacions amb les ONG del PSOE.

L'ex ministra del Govern ha aprofitat l'acte per arremetre contra les primeres mesures del Govern del PP perquè van dirigides als "més febles" i especialment als joves, als quals es deixa sense renda bàsica d'emancipació i amb el salari mínim interprofessional congelat, ha dit. Davant la situació del país i del partit, Chacón ha demanat a la seva audiència "alegria" i "ànim" per aixecar el PSOE, alegria com la qual té ella com a candidata.

"Se'm nota l'alegria, les ganes, la força; se'm nota que em sento capaç acompanyada de tanta i tanta gent, perquè no hi ha 'superman' ni 'superwoman' que aixequi això tot sol, necessitem més equips bons que mai, que els tenim, molta gent que porta molt temps esperançat al fet que un dirigent li doni l'oportunitat d'aixecar aquest partit", ha afirmat.

Del 15-M al PSOE

Chacón ha defensat una vegada més la necessitat que el PSOE obri les seves portes a la societat i a noves formes de militància i col·laboració, però també que els seus simpatitzants i membres surtin al carrer i portin els seus plantejaments a la seva vida diària.

"No pot ser que hi hagi llocs a Espanya que costi més militar en aquest partit que obrir una empresa, que no obrim les portes i les finestres del PSOE a tanta i tanta gent que pensa com nosaltres", ha dit.

Sobre aquest tema, ha explicat que quan va sorgir el moviment 15-M es preguntava en passar entre els grups de debat per què aquells fòrums no s'estaven celebrant en agrupacions locals del PSOE. Aquest esperit de discussió i confrontació d'idees ha de tornar a les seus socialistes, ha defensat.

La precandidata a la Secretaria General ha afegit que aquest nou PSOE pot produir-se i que està trobant en els actes de campanya aquests dies "que moltes agrupacions s'omplen de gent, de força, de ganes, de capacitat, de valor per dir anem a aixecar aquest partit ja".
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1