Dilluns, 16 de gener de 2012 | 14:49
Vostè es troba a: Inici > Societat >

"El Corte Inglés ens va trucar. Ningú de Costa Cruceros es va posar en contacte amb nosaltres"

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Els passatgers expliquen el malson
"El Corte Inglés ens va trucar. Ningú de Costa Cruceros es va posar en contacte amb nosaltres"
16/01/2012 10:20
Crucero Costa Concordia
Els supervivents de la tragèdia del creuer Costa Concòrdia van arribant a casa i han començat a explicar la seva experiència, que han definit com un ‘sálvese quien pueda’, doncs el capità va ser el primer a abandonar el vaixell. Una parella de catalans han explicat que desprès de l’accident, “el Corte Inglés ens va trucar. [...] Ningú de Costa Cruceros es va posar en contacte amb nosaltres”.
Jaume Ferrer i Elena Guallar, una parella de testimonis catalans que viatjava en el “Costa Concòrdia”, ha dit avui, en una entrevista a El món a RAC1, que: “allò era un ‘sálvese quien pueda’”.

“No vam fer res de res. Ningú ens va avisar de cap simulacre o protocol”, ha assenyalat aquesta parella, que ha afegit que "les llanxes les portaven els cambrers i els cuiners del restaurant. No en tenien ni idea".

A més, malgrat que el capità "va ser el primer a marxar", la tripulació esperava la seva ordre per deixar pujar als bots salvavides. "Quan els primers que van socórrer van arribar a l'illa, van trobar el capità allà", han exclamat indignats. Sobre si presentaran una denúncia: “No hem fet res. Hi haurà una denúncia col•lectiva”.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1